Kadooğlu Petrol sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Kadooğlu Petrol sahibi kimdir?
  2. Selman Kadooğlu kim?
  3. Kadoil in sahibi kim?
  4. Kadooglu nereli?
  5. Kadooğlu Holding ne iş yapar?
  6. S Oil sahibi kim?
  7. Kadoil kaç bayisi var?
  8. Kadoil kaçıncı sırada?
  9. Bizce ayçiçek yağı kimin?
  10. Kadoil Genel Müdürü kim?
  11. S Oil hangi ülkenin?
  12. Soil hangi firmanın?
  13. Sun Pet kimin?
  14. Kadoil nerenin malı?
  15. Bizce ayçiçek yağı nerede üretiliyor?
  16. Bizce yağ nerenin malı?
  17. Özdilek Coşkun Kimdir?
  18. Beşir Acar Kimdir?
  19. Go gaz kimin?
  20. Iloil petrol hangi ülkenin?

Kadooğlu Petrol sahibi kimdir?

2000 yılından bu yana hizmet veren Kadoil, Kadooğlu Holding bünyesine bağlıdır. "Cemal Kadooğlu" Kadooğlu Holding'in kurucusudur. Oğlu "Tarkan Kadooğlu" ise holdingi akaryakıt sektörüne açan kişidir.

Selman Kadooğlu kim?

Selman Kadooğlu,aynı zamanda MUSİAD Yönetim Kurulu üyesi olup 2009 yılında Tıme Meclis Dergisi tarafından yılın en iyi işadamı seçilmiş ve ödülü, dönemin Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek tarafından kendisine verilmişti.

Kadoil in sahibi kim?

Aslen Cizreli olan Tarkan Kadooğlu, derneğin yedek de olsa yönetim listesine giren ilk Kürt işadamı. Kadoil Yönetim Kurulu Başkanı olan Tarkan Kadooğlu, 1974 doğumlu. 19 yılları arasında aile şirketi olan Kadooğlu Group'un çeşitli kademelerinde çalıştıktan sonra yönetim kurulu başkanı oldu.

Kadooglu nereli?

1974 yılında Cizre'de doğan Tarkan Kadooğlu, ilköğretim ve liseyi Cizre'de tamamladı. Newport İnternational University'de İşletme eğitimi alan Kadooğlu, 19 yılları arasında Kadooğlu Group'un çeşitli kademelerinde görev aldıktan ve 1996 yılında Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Kadooğlu Holding ne iş yapar?

Kadooğlu Holding Hakkında Kadooğlu Holding bünyesinde yer alan akaryakıt dağıtım şirketi Kadoil, 2006 yılında akaryakıt dağıtım ağı sektörüne girdi. ... Holding akaryakıt dağıtım şirketlerinden, dolum tesislerine, bitkisel yağ üretiminden toplu konutlara kadar bir çok alanda faaliyet göstermektedir.

S Oil sahibi kim?

SOİL (Siyam Petrolcülük A.Ş.) 2000 yılının Mayıs ayında kurulan akaryakıt depolama ve dağıtım şirketidir.

Kadoil kaç bayisi var?

2006 yılında akaryakıt dağıtım sektörüne 'Tüketicinin hem aracına hem de cebine iyi bakmak' mottosu ile giren Kadoil, bugün 400'ü aşkın istasyonu ile 90 ana dağıtım şirketinin yer aldığı sektörde ilk 10 şirket içerisinde olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Kadoil kaçıncı sırada?

Ülke kalkınmasının en büyük aktörleri arasında yer alan Kadooğlu Yağ, İSO 500 listesinde 307. sırada yer aldı. Fortune dergisinin şirketlerin yıllık cirosunu baz alarak sıraladığı Türkiye'nin En Büyük 500 şirketi araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

Bizce ayçiçek yağı kimin?

Kadooğlu Yağ San. ve Tic. A.Ş. olarak 2007 yılında, Kadooğlu Holding güvencesiyle kurulduk.

Kadoil Genel Müdürü kim?

M. Aslan Değirmenci - Genel Müdür - Kadoil | LinkedIn.

S Oil hangi ülkenin?

Türkiye'nin hızla büyüyen akaryakıt dağıtım şirketi S Oil, 2009 yılında Türkiye'nin en fazla bayii transfer eden 2. firması olma ünvanından sonra yaşadığı hızlı büyümeyi tüm iş süreçlerine yansıttı.

Soil hangi firmanın?

SOİL (Siyam Petrolcülük A.Ş.) 2000 yılının Mayıs ayında kurulan akaryakıt depolama ve dağıtım şirketidir.

Sun Pet kimin?

SUNPET, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu'ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu'nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır. Müşterilerine bu amaçla hizmet verirken, Anadolu insanının sevgi, saygı, misafirperverlik, yardımlaşma ve hoşgörü değerlerini sahiplenmiştir.

Kadoil nerenin malı?

Türkiye genelinde 550'den fazla bayi ve 16 bölge müdürlüğü ile hizmet vermektedir. Kadoil, Irak'taki ilk ve tek Türk akaryakıt firmasıdır. Kadooğlu Holding; akaryakıt, gıda, enerji, gayrimenkul, iç, dış ticaret ve istasyon işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren, holdinglerinden biridir.

Bizce ayçiçek yağı nerede üretiliyor?

Kadooğlu yağ fabrikamız 2007 yılında 300 ton/gün rafineri üretim kapasitesi ve 450 ton/gün dolum kapasitesi ile Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Bizce yağ nerenin malı?

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te kurulu Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en modern yağ üretim tesislerine sahip olan Bizce Yağ İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu' arasında yer aldı.

Özdilek Coşkun Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu Özdilek Coşkun, 1982 yılında Öztürkler Petrol'de görev alarak akaryakıt dağıtım sektörüne adım attı. 1992 yılında OPET markasıyla dağıtım lisansı alan Öztürkler Grubu'nda çalışmaya devam eden Coşkun, son olarak OPET Yatırımlar Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Beşir Acar Kimdir?

Beşir Acar - Siyam Yönetim Kurulu Başkanı - Siyam Petrolcülük A.Ş.

Go gaz kimin?

YENİ NESİL YAKIT İSTASYONU GO, Türkiye'nin yeni nesil yakıt istasyonudur. Yarım asrı aşkın köklü geçmişi ile Türkiye'de birçok “ilk”e imza atan İpragaz'ın, akaryakıt sektöründeki markası olan GO, ilk istasyonunu tarihinde Konya'da açmıştır.

Iloil petrol hangi ülkenin?

Gulf Oil LP, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir petrol şirketidir.