Şölen Çikolata sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Şölen Çikolata sahibi kim?
  2. Şölen üretim fabrikası nerede?
  3. Gaziantep Şölen fabrikası nerede?
  4. OZMO hangi ülkenin markası?
  5. Elif Çoban nereli?
  6. Elif Çoban Kimdir?
  7. Asef Çoban nereli?
  8. Ozmo yumurta hangi ülkenin?

Şölen Çikolata sahibi kim?

Şölen Çikolata Gıda Sanayi A.Ş. adıyla 1989 yılında Çoban Ailesi tarafından Gaziantep'te kurulmuş olan çikolata ve şekerleme şirketi.

Şölen üretim fabrikası nerede?

İki bin 300'den fazla çalışan kadrosuyla faaliyet gösteren Şölen'in, Türkiye'nin Çikolata Fabrikası olarak adlandırılan endüstri 4.0 donanımı ve ileri teknolojisiyle dünyanın sayılı tesisleri arasında yer alan Gaziantep fabrikası ile İstanbul'da bulunan tesisinde, toplam 210 bin metrekarelik alanda yıllık 330 bin ton ...

Gaziantep Şölen fabrikası nerede?

ŞÖLEN ÇİKOLATA GIDA SAN.VE TİC.AŞ.
BAŞPINAR (ORGANİZE) OSB 4.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 83412 NOLU CADDE NO:4 GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL
(342)337 2832 (Faks)
info@solen.com.tr
GIDA4.Bölge
4 satır daha

OZMO hangi ülkenin markası?

Türk firmasına ait Ozmo markası 2016 yılında Türk Patent Enstitüsü tarafından Tanınmış Marka olarak tescillendi ve Şölen Ailesi'nde bu unvana sahip ikinci marka oldu.

Elif Çoban nereli?

Elif Çoban, 7 çocuklu Çoban Ailesi'nin 4. çocuğu olarak Gaziantep'te dünyaya geldi. Gaziantep Kız Lisesi'ni birincilikle bitirdikten sonra lisans eğitimini 1990 yılında ODTÜ'de ekonomi bölümünde “şeref derecesi”yle tamamladı.

Elif Çoban Kimdir?

İş Kadını, Ekonomist Şölen Çikolata CEO'su. ... Kariyerinin başında, farklı şirketlerde çalışan Çoban, aile üyelerinin kurduğu Şölen'de ihracat müdürü olarak göreve başladı. Çoban, 2010 yılında gerçekleştirilen yeniden yapılanma ile beş erkek kardeşin ortak kararıyla icra kurulunun başına getirildi.

Asef Çoban nereli?

Sıvas'ta 1960 yılında doğan Asef Çoban, İstanbul'da yaşıyordu, evli ve 3 çocuk babasıydı. 7 çocuklu Çoban Ailesi'nin en büyükleri olan Asef Çoban ve kardeşleri boyacılık, çıraklık, kolonyacılık yaptılar. Yoksulluktan sanayiciliğe geçtiler ve 20 yılda Türkiye'nin en büyük firmaları arasına girdiler.

Ozmo yumurta hangi ülkenin?

1989 yılında Gaziantep'te kurulan Şölen; çikolata, çikolatalı ürünler, bisküvi, kraker, kek, şeker ve lokum pazarında Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alıyor.