Akbank artı para borcu ödenmezse ne olur?

İçindekiler:

  1. Akbank artı para borcu ödenmezse ne olur?
  2. Akbank kredi kartından taksitli nakit avans nasıl çekilir?
  3. Taksitli artı para nasıl kullanılır?
  4. Akbank nakit avans faizi günlük mü?
  5. Kredi kartından nakit para çekilir mi?
  6. Taksitli artı para ne demek?

Akbank artı para borcu ödenmezse ne olur?

Asgari tutarın son ödeme tarihine kadar ödenmemesi durumunda Artı Para krediniz gecikmeli hale gelir, Artı Paranızın kullanıma açık kalması için 14 gün içinde asgari tutarın ödenmesi gerekir. Akbank Hesap Özetiniz kayıtlı e-posta adresinize ücretsiz olarak gönderilir.

Akbank kredi kartından taksitli nakit avans nasıl çekilir?

Taksitli Avans'ınızı;
  1. 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayıp, kredi kart numarası ve şifrenizi girdikten sonra "Kredi Kartı" menüsünden 3'ü tuşlayabilir,
  2. Axess Mobil(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır)'de "Kartlar" menüsünden "Taksitli Avans"ı tıklayabilir,
Daha fazla öğe...

Taksitli artı para nasıl kullanılır?

Artı Paranızı taksitli olarak kullanabilmek için yapmanız gereken, en yakın ATM'ye gitmek yada taksitli alışverişinizde NEO kartınızı kullanmak. ATM'den Taksitli Artı Para kullanımı 11 ay vadeye kadar yapılabilmektedir. ATM'den Neo Kartlar ve bankacılık işlemlerine açık kredi kartları ile işlem yapılabilecektir.

Akbank nakit avans faizi günlük mü?

Faiz ve Ücretler Nakit Avans faiz oranına KKDF ve BSMV dahil değildir. Nakit Avans işlem ücreti, Akbank kanallarında ve diğer banka şubelerinde BSMV hariç işlem tutarının %1'i olarak uygulanır. ... Nakit Avans işlemine çekim tarihinden ödeme yapılana kadar günlük mevcut nakit faizi işletilecektir.

Kredi kartından nakit para çekilir mi?

Acil Nakit İhtiyacınızda Yanınızda! Axess kartınızla Akbank ATM ve diğer banka ATM'lerinden 7/24 anında Nakit Avans çekebilirsiniz. ... Ayrıca 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi, Axess Mobil, Akbank İnternet, Akbank Mobil veya Akbank Şube'lerini de kullanabilirsiniz.

Taksitli artı para ne demek?

Taksitli Artı Para ile, ATM'den nakit çekimlerinizde ve POS alışverişlerinizde Artı Para limitinizin %80'ine kadarını taksitli kullanabilirsiniz. ... Maksimum vade ATM kullanımlarında 11 ay, POS kullanımlarında ise 9 ay olup, POS kullanımları sektör ve vade kısıtlamalarına tabidir.