Milli Eğitim'e nasıl mesaj atabilirim?

İçindekiler:

  1. Milli Eğitim'e nasıl mesaj atabilirim?
  2. 4 numara kime ait?
  3. 147 arayınca ne oluyor?
  4. 4 kime ait?
  5. Alo 147 Kimdir?
  6. Ziya Selçuk bakan olmadan önce ne iş yapıyordu?

Milli Eğitim'e nasıl mesaj atabilirim?

Ancak Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi yani MEBİM, bir nevi MEB çağrı merkezi ya da MEB danışma hattı olarak hizmet veriyor. MEBİM'e ulaşmak için yapmanız gereken 4 (444 0 MEB) numaralı MEB numarasını aramaktır.

4 numara kime ait?

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ (MEBİM) Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “4” (444 0 MEB) danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek.

147 arayınca ne oluyor?

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, "MEBİM 147" hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "4" telefon hattı kuruldu.

4 kime ait?

BEKO HİZMET MERKEZİ 0850 2 Türkiye'nin her noktasından hizmet merkezi numaramız olan 0850 2 veya 4'ü alan kodu çevirmeden arayabilir ve bizlere ulaşabilirsiniz.

Alo 147 Kimdir?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatıyla "ALO 147" hattı kaldırılarak yerine başta öğretmenler olmak üzere öğrenci, veli ve diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İletişim Merkezi "4" telefon hattı kuruldu.

Ziya Selçuk bakan olmadan önce ne iş yapıyordu?

Kariyeri. Ziya Selçuk, TED Üniversitesi ve Maya Eğitim Kurumlarının yanı sıra birçok özel eğitim-öğretim kurumunun kuruluşunda yer aldı. tarihinde Özel Maya Okullarını kurdu. Türkiye Zeka Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve TÜBİTAK Grup Yürütme Komitesi üyeliği görevlerinde bulundu.