Burulaş abonman kart kaç biniş?

İçindekiler:

  1. Burulaş abonman kart kaç biniş?
  2. Bursa abonman kart nasıl alınır?
  3. Istanbulkart abonman nasıl olunur?
  4. Burulaş sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar geçerli?

Burulaş abonman kart kaç biniş?

Aylık Abonman BursaKart kullanıcıları; UKOME tarafından Toplu Taşıma Fiyat Tarifesi ile belirlenen hatlarda ek bir ücret talep edilmeksizin 30 gün boyunca (160 binişle sınırlı) kullanım hakkına sahiptir.

Bursa abonman kart nasıl alınır?

Öğrenci, öğretmen ve 60 yaş üzeri vatandaşları kapsayan Aylık Abonman İndirimli Bukart almak isteyenler T.C kimlik numarası, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Seyahat Kartları Uygulama Yönetmeliği ile belirlenen belgelerle Bursaray Şehreküstü İstasyonu'nda bulunan BURULAŞ Bilet Sistemleri Müdürlüğü ofisine başvurabilecek.

Istanbulkart abonman nasıl olunur?

AYLIK AKBİL NEREDEN ALINIR? Mavi Kart almak için nüfus cüzdanı, (ehliyet ya da pasaport da dahil) kimlik kartınız ve 1 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile beraber size en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne başvurarak alabilirsiniz.

Burulaş sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar geçerli?

BURULAŞ tarafından yapılan yeni açıklamada sağlıkçılara toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanma süresini 20 Haziran 2021'e kadar uzatıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada “Değerli Sağlık Çalışanlarımız; Ücretsiz ulaşım hakkınız 20 Haziran 2021 (Pazar) tarihine kadar uzatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.