İstanbul Havalimanı servisleri nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. İstanbul Havalimanı servisleri nereden kalkıyor?
  2. Hava istanbul nereden kalkıyor?
  3. Havaş Taksim İstanbul Havalimanı kaç dakika?
  4. Sabiha Gokcen Havalimanı'ndan Istanbul Havalimanina nasil gidilir?

İstanbul Havalimanı servisleri nereden kalkıyor?

İstanbul Havalimanı'ndan Havaist Otobüsleri ile Taksim, Beşiktaş, Zincirlikuyu Metrobüs, 4. Levent Metro, Yenikapı İDO, Bakırköy İDO, Yenibosna Kuleli, Başakşehir Metrokent, Esenler Otogarı, Alibeyköy Cep Otogarı, Hasdal, Göktürk Emniyet Amirliği, İstanbul Atatürk Havalimanı'na,TÜYAP, Beylikdüzü-Cumhuriyet, Beylikdüzü ...

Hava istanbul nereden kalkıyor?

Havaist Otobüs Sefer Saatleri ve Kalkış Zamanları Duraklar: Otogar, Otogar Yolu. Duraklar: Pendik İDO İskelesi, Tavşantepe Metro, Pendik YHT İstasyonu, Sabiha Gökçen Havalimanı. Duraklar: Sultanahmet Meydan, Piyalepaşa. Duraklar: Taksim Divan Kavşak, Nurtepe Viyadük.

Havaş Taksim İstanbul Havalimanı kaç dakika?

- Taksim ile İstanbul Havalimanı arası Havaist Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi/sefer süresi 90 dakikadır. Bu süre Hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Sabiha Gokcen Havalimanı'ndan Istanbul Havalimanina nasil gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcular Havaist Pendik seferleri ile Sabiha Gökçen Havalimanı gelen yolcu katı açık otoparkından yolcu alımı yapan IST-8 numaralı otobüsü kullanarak İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirler.