Iett kart yenileme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Iett kart yenileme nasıl yapılır?
  2. Istanbul öğrenci kart güncelleme nasıl yapılır?
  3. Istanbul kart Öğrenci Aylık abonman nasıl yapılır?
  4. Öğrenci pasosu için yaş sınırı var mı?
  5. Ankarakart öğrenci vize nerede yapılır?
  6. Ankara kart vize nerede yapılır?

Iett kart yenileme nasıl yapılır?

Akbil yenileme işlemi Biletmatik'ler aracılığıyla yapılabiliyor. Bunun için öncelikle akbilinizi Biletmatik'e dokundurarak gelen ekrandan vizelemeyi seçmeniz gerekiyor. 5 TL karşılığında vizeleme işlemi yapılıyor. Bu noktada bir sorun yaşanması halinde ise ALO 153'ten Beyaz Masa'ya ulaşarak destek alabilirsiniz.

Istanbul öğrenci kart güncelleme nasıl yapılır?

İnsansız dolum makinası olan Biletmatik ekranında “5TL karşılığında güncellemeyi kabul ediyor musunuz?” uyarısı göründüğünde onay tuşuna basılarak işlemi onaylamalısınız. Onay tuşuna basılıp işlemi onaylandıktan sonra 10 saniye bekletin ve kartınızı alın. Kart güncelleme işlemi tamamlanmıştır.

Istanbul kart Öğrenci Aylık abonman nasıl yapılır?

Öğrenciler bireysel.istanbulkart. istanbul adresine giriş yaparak başvuru formuna işisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı kaydederek online başvuru yapabilirsiniz. İstanbulkart ve 6 TL Kargo ücreti ödemenizi başvurunuzun son adımında kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Öğrenci pasosu için yaş sınırı var mı?

İstanbul'da öğrenciler için aylık 50 lira olan İstanbulkart için yeni düzenleme geliyor. Yeni uygulamaya göre çalışan 20 yaş üstü lise ve 25 yaş üstü üniversite öğrencileri indirimli karttan yararlanamayacak.

Ankarakart öğrenci vize nerede yapılır?

Öğrenciler ise kart vize işlemlerini, Metro ve ANKARAY istasyonlarında bulunan Smart ve Mini bankolardan ücretsiz olarak yapabilecek.

Ankara kart vize nerede yapılır?

Öğrencilerimiz ise kart vize işlemlerini, Metro ve ANKARAY istasyonlarında bulunan Smart ve Mini bankolardan ücretsiz olarak yapabileceklerdir. Yapılacak olan vize işlemleri, tarihine kadar geçerli olacaktır.