Acı cehre çayı aktarlarda bulunur mu?

İçindekiler:

  1. Acı cehre çayı aktarlarda bulunur mu?
  2. Acı Çehre tok karnına içilir mi?
  3. Acı çehre tohumu nasıl etki eder?
  4. Acı çehre otu çayı nasıl kullanılır?

Acı cehre çayı aktarlarda bulunur mu?

Bitkisel Zayıflama Trendi: Acı Çehre Çayı Acı çehre çayı, acı çehre tohumu kullanılarak elde edilen bitkisel bir çaydır. Son zamanlarda aktarlarda sıkça satılan bu çay, diyete girip de biraz zorluk çekenlerin kurtarıcı çayı oluyor.

Acı Çehre tok karnına içilir mi?

Bu yöntemi uygulamaya karar verirseniz sabah ve akşam, kahvaltı ve akşam yemeğinden yaklaşık 30 dakika kadar önce içebilirsiniz. Eğer farklı bir şekilde tüketmek isterseniz yine günde 2 kez, tok karnına 3-4 adet acı çehre tohumunu ılık su eşliğinde çiğneyerek de tüketebilirsiniz.

Acı çehre tohumu nasıl etki eder?

Acı çehre tohumu metabolizmayı hızlandırarak hızlı kilo vermeye destek oluyor. Sindirim sistemi üzerinde etkili olduğundan yağ yakımını da hızlandırıyor ve vücuttan sadece su değil aynı zamanda yağ kitlesinin de uzaklaştırılmasına yardım ediyor. Acı çehre otunun kötü kolesterolü düşürücü özelliği olduğu da söyleniyor.

Acı çehre otu çayı nasıl kullanılır?

Öncelikle bir bardak sıcak suyun içine 5-6 adet kurutulmuş acı çehre tohumu atabilir ve bu şekilde 5-10 dakika demlendirip süzdürerek çay olarak tüketebilirsiniz. Bu yöntemi uygulamaya karar verirseniz sabah ve akşam, kahvaltı ve akşam yemeğinden yaklaşık 30 dakika kadar önce içebilirsiniz.