Emekli maaşı bildirim formu nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Emekli maaşı bildirim formu nereden alınır?
  2. Emekli kimlik kartı nereden alınır?
  3. Emekli aylık bilgisi nereden alınır?
  4. Emekli olduğuna dair belge nasil alinir?
  5. Emekli kimlik kartı kimlere verilir?
  6. Emekli otobüs kartı nasıl alınır?
  7. SGK Tahsis Talep formu nasıl doldurulur?
  8. Emekli maaşını gösteren belge nereden alınır?

Emekli maaşı bildirim formu nereden alınır?

4C aylık emekli bilgisi için https://www.turkiye.gov.tr/4c-emekli-aylik-bilgisi linkine tıklayın. Emekli maaş dökümünü buradan edinebilirsiniz.

Emekli kimlik kartı nereden alınır?

Emekli personel kimlik kartı müracaatları, emekliye ayrıldıkları mahal ve merkez/taşra atamalı ayrımı gözetilmeksizin, müracaat sahiplerinin ikamet ettikleri yere en yakın adalet komisyonlarınca alınacak olup, 1 Aralık 2010 tarihinden önce emekli olan personele Sosyal Sigortalar Kurumu Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü' ...

Emekli aylık bilgisi nereden alınır?

http://e.sgk.gov.tr adresine giriş yaptıktan sonra sayfada 'vatandaş' sekmesine tıklamalısınız. Açılan sayfada "Emekli Aylığı ve İkramiye Hesaplama" kısmını bularak hangi sigorta koluna bağlı çalışıyorsanız ilgili ekrandan sorgulama yapabilirsiniz.

Emekli olduğuna dair belge nasil alinir?

Emekli kimlik belgesi alma işlemi internet üzerinden E devlet sisteminde yer alan SGK hizmet bölümüne girerek 4A emeklilik kaydı bölümünden mütahaklık belgesi bilgisayara indirilebilir. Belge indirildikten sonra yazıcı üzerinden çıktısı alınabilir.

Emekli kimlik kartı kimlere verilir?

Vazife malulü olarak emekliye ayrıldıktan sonra, çalışmaya devam eden personelden istifa edenlere son rütbe/unvanları gözetilerek emekli kimlik kartı düzenlenir.

Emekli otobüs kartı nasıl alınır?

Emekliler, indirimli ulaşım kartı almak için daha önceden SGK´dan aldıkları emekli cüzdanı veya emekli kartının fotokopileri, ya da EDevletten aldıkları emekli olduğunu gösterir belge ile Antalya Kart Merkezleri'ne başvuru yapabiliyor.

SGK Tahsis Talep formu nasıl doldurulur?

SGK Tahsis Talep Formu Nasıl Doldurulur?
  1. T.C. ...
  2. Daha sonra isimi ve soyisim yazılmalıdır.
  3. Tahsis numarası, SSK'dan emekli olacaksanız 4/A SSK sicil numarası, Bağ-kurdan emekli olacaksanız da 4/B Bağ-kur sicil numaranızı yazmalısınız.
Daha fazla öğe...•BE

Emekli maaşını gösteren belge nereden alınır?

Bağ-Kur'a bağlı çalışan bir kişi gelir belgesi olarak vergi levhası göstermeleri yeterli olmaktadır. Emekliler için ise yine E-Devlet üzerinden alınabiliyor.