Mümessillik ne demek?

İçindekiler:

  1. Mümessillik ne demek?
  2. Tıbbi mümessil Hangi bölüm?
  3. Mümessillik ne iş yapar?
  4. Ashfield nasıl bir firma?
  5. Reprezantlık ne demek?

Mümessillik ne demek?

Mümessillik ülkemizin en eski meslek alanlarından birisidir. Aslına bakarsanız mümessiller satış ve pazarlama alanında çalışan iletişimi kuvvetli ve sosyal kabiliyeti yüksek olan kişilerdir.

Tıbbi mümessil Hangi bölüm?

Tıbbi Mümessil Olmak İçin Gerekenler Tıbbi mümessil olabilmek için üniversitelerin 2 yıllık ön lisans eğitimi veren Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama bölümünü bitirmek gerekir. Lise mezunu olan kişiler, üniversite sınavına girip yeterli puanı alarak bu bölümü kazanabilir.

Mümessillik ne iş yapar?

İlaç ve medikal ürünler sektöründe çalışan firmaların ürettiği, ruhsatlı ilaç, tıbbi cihaz ve diğer medikal ürünleri; hastane, sağlık ocağı, eczane gibi sağlık kuruluşlarında görev yapan ilgili personele tanıtan ve satışını yapan kişilere tıbbi mümessil denir.

Ashfield nasıl bir firma?

UDG Healthcare plc'nin bir kolu olan Ashfield Commercial & Medical Services, ilaç, cihaz ve biyoteknoloji şirketlerine dış kaynaklı sağlık hizmetleri sunmada küresel bir liderdir. ... Ashfield, çalışanların ilaç endüstrisi içinde kariyerlerini büyütme ve geliştirme fırsatı buldukları hızlı tempolu bir yerdir.

Reprezantlık ne demek?

Reprezant, aynı zamanda daha yaygın olarak bilinmekte olan ismi ile ilaç mümessilidir. İlaç mümessili olarak görev yapan kişiler genel olarak bir ilaç firması adına çalışmaktadır. Reprezant kelimesi yabancı bir kelimedir ve yerine ilaç tanıtım elemanı da kullanılabilir.