Apple eğitim indirimi ne zaman 2020?

İçindekiler:

  1. Apple eğitim indirimi ne zaman 2020?
  2. Apple öğrenci indirimi ne zaman başlıyor?
  3. Apple çalışanlarına ne kadar indirim yapıyor?
  4. iPad öğrenci indirimi nedir?
  5. Apple yaratıcı kişi ne iş yapar?
  6. Apple Genius ne iş yapar?

Apple eğitim indirimi ne zaman 2020?

Kampanya Dönemi: Kampanya Türkiye'de (“Kampanya Dahilindeki Ülke”), 9 Temmuz 2020 tarihinde başlar ve 29 Ekim 2020'de biter (“Kampanya Dönemi”). Kampanya Dahilindeki Yerler: Apple Store konumları, Eğitim için Apple Store ve 08 873 (her biri “Kampanya Dahilindeki Yer” olarak adlandırılır).

Apple öğrenci indirimi ne zaman başlıyor?

Kampanya Türkiye'de (“Kampanya Dahilindeki Ülke”), 16 Temmuz 2021'de başlar ve 'de biter (“Kampanya Dönemi”).

Apple çalışanlarına ne kadar indirim yapıyor?

Bugün açıklıyoruz Apple mağazalarında çalışanların aldığı indirimler (veya en azından Amerika Birleşik Devletleri'nde aldıkları indirim). Aslında, şirketin piyasaya sürdüğü tüm ürünleri satın alırsanız bir Apple çalışanı olmak karlı: Çalışan fiziksel mağazada satın alırsa% 10. Ürünü internetten satın alırsanız% 15.

iPad öğrenci indirimi nedir?

iPad Üniversite Kampanyası Şartları iPad üniversite kampanyası kapsamında %10 İndirim uygulanır. Vade farksız 6 taksit ile satın alınabilir. ... Vade farksız 6 taksit ile satın alınabilir.

Apple yaratıcı kişi ne iş yapar?

Açıklama. Bir Yaratıcı Kişi olarak Apple Store'daki ana göreviniz, gerek küçük grupların öğrenmesine rehberlik eden gerekse tek tek bireylerin projelerini tamamlamalarına yardımcı olan eğitmenlik görevidir.

Apple Genius ne iş yapar?

Özet. Apple Store'da, donanımlı bir uzman olarak sorunları çözümleyip ürünleri onararak müşterilerin Apple'a duydukları güvenin devam etmesini sağlayan sizsiniz. Genius Bar'a gelen müşterilerin teknik problemlerine hızlı çözümler bulmak için problem çözme ve insan ilişkileri konusundaki yeteneklerinizi kullanırsınız.