Atatürk Üniversitesi kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman?
  2. ATA AOF ikinci universite kayıtları ne zaman?
  3. Ata Aöf ikinci sınıf kayıtları ne zaman?
  4. Atatürk Üniversitesi kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

Atatürk Üniversitesi kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman?

e-Devlet kapısı veya Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yaptırmadıysanız – tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kayıt işleminizi yaptırınız. Kayıt olduğunuz birimin akademik takviminde yer alan tarihlerde Ders Kaydınızı yaptırınız.

ATA AOF ikinci universite kayıtları ne zaman?

İşte, Atatürk Üniversitesi ATA AÖF 2. üniversite ön ve kesin kayıt tarihleri. ATA AÖF İkinci üniversite ön kayıtlarI 01.06.2021 - 03.10.2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Kesin kayıtlar ise 31.08.2021 - 03.10.2021 tarihleri arasında yapılacak.

Ata Aöf ikinci sınıf kayıtları ne zaman?

ATA AÖF takvimine göre YKS İle Yerleştirme, Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş, AGNO Puanıyla Yatay Geçiş, İkinci Üniversite ve Uluslararası Öğrenciler için kayıt işlemlerine yönelik tarihler belirlendi. Buna göre, ikinci üniversite kayıt tarihi 31 Ağustos - 16 Ekim olarak açıklanmıştı.

Atatürk Üniversitesi kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

ATA AÖF kayıt yenileme işlemi, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra "Öğrenim" menüsü altında yer alan "Ders Alma" başlığını kullanarak ders kaydınızı yapabilirsiniz.