Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç Kimdir?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç Kimdir?
  2. Dr Ahmet Genç Kimdir?
  3. Ziraat Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü kimdir?
  4. Alparslan Çakırbeyli nereli?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç Kimdir?

Dr. 1960 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1984 yılında mezun oldu. ... Ahmet Genç, Ağustos 2018-Mart 2021 tarihleri arasında Bankamız Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır. Mart 2021 itibarıyla Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Dr Ahmet Genç Kimdir?

Ziraat Bankası ve Ziraat Sigorta Yönetim Kurulu Başkanlıkları ile Türk Reasürans'ta yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Çeşitli üniversitelerde öğretim görevlisi olarak da ders veren Dr. Ahmet Genç, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Genç, evli ve iki çocuk babasıdır.

Ziraat Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü kimdir?

Diyarbakır Ziraat Bankası Bölge Müdürü Ercan Durmuş; beraberinde Bölge Performans Müdürü Umut Kulday ve İl Müdürü Nurettin Aksu ile birlikte Valimiz Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Alparslan Çakırbeyli nereli?

Yunus Emre Yıldırımer (d. ), Arap kökenli Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.Siirt'te dünyaya gelen Yunus Emre Yıldırımer ilk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır'da tamamladı. Ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'ne girdi ve buradan mezun oldu.