Alanya Konya yolu ne zaman bitecek?

İçindekiler:

  1. Alanya Konya yolu ne zaman bitecek?
  2. Taşkent Alanya yolu ne zaman bitecek?
  3. Eğiste Viyadüğü kaç km?
  4. Alanya yeni cevre yolu ne asamada?
  5. Eğiste Viyadüğü nereye bağlanacak?
  6. Eğiste Viyadüğü kim yapıyor?
  7. Eğiste viyadüğü ne?

Alanya Konya yolu ne zaman bitecek?

Gidiş-geliş güzergahında 2'şer şeritten toplam 4 şerit olarak hizmet verecek Eğiste Viyadüğünün 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Taşkent Alanya yolu ne zaman bitecek?

2022'de tamamlanacak. Eyiste Viyadüğü bu özelliği ile Türkiye'nin en yüksek ayak yüksekliğine sahip karayolu köprüsü olacak. Eyiste Viyadüğünin toplam genişliği ise 25 metre olacak.

Eğiste Viyadüğü kaç km?

Karayolları Konya 3. Bölge Müdürlüğü yol ağında bulunan Toroslar üzerindeki Hadim Devlet Yolu'nda yapımı süren viyadük, yolun 60,9 ila 62,3. kilometreleri arasında toplam bin 372 metre uzunluğunda… More.

Alanya yeni cevre yolu ne asamada?

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni Çevre Yolu'nun 2021 yılı sonunda Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve yeni Sanayi Bölgesi'ne kadar olan kısmın tamamlanacağını müjdeledi. Başkan Yücel ayrıca, yeni Çevre Yolu'nun 2022 yıl sonuna kadar da Mahmutlar Mahallesi'nden D-400 karayolu ile buluşacağını açıkladı.

Eğiste Viyadüğü nereye bağlanacak?

Konya'nın Hadim ilçesinde, Toroslar üzerine inşa edilen Eğiste Viyadüğü, metrelik 8 ayaklı yapısıyla, İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak. Konya-Hadim-Taşkent ile Karaman'ın Sarıveliler-Başyayla-Ermenek ilçelerini birbirine bağlayan Hadim Devlet Yolu'nda, Türkiye'nin prestijli projelerinden biri yükseliyor.

Eğiste Viyadüğü kim yapıyor?

Eyiste Viyadüğü Projesi – Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.

Eğiste viyadüğü ne?

TÜRKİYE'NİN EN YÜKSEK AYAKLI KÖPRÜSÜ Viyadük, 12,50 metre gabarili çift yol platformunda inşa edilerek duble gidiş-geliş yol özelliğiyle faaliyet gösterecek. metrelik 8 orta ayak üzerinde inşa edilecek viyadük, bu özelliğiyle "Türkiye'nin en yüksek ayaklı köprüsü" olacak.