iPhone hangi durumlarda garantiye girer?

İçindekiler:

  1. iPhone hangi durumlarda garantiye girer?
  2. Apple garanti nasıl gönderilir?
  3. iPhone hangi durumlarda değişim yapar?
  4. Apple sinirli garanti nedir?
  5. Apple uluslararası garanti Türkiye'de geçerli mı?
  6. Cep telefonun garantisi ne zaman başlar?

iPhone hangi durumlarda garantiye girer?

Telefonu düşürmeniz ve darbe alması durumunda telefonunuz garanti kapsamından çıkabilir. iPhone X ve üzeri modellerde telefonun arka camının kırılması durumunda cihazınız garanti dışı kalır. Ekran kırıldığında ise genellikle garanti dışı kalmaz ancak ekranın ücretini ödeyerek, telefonun garantisi bozulmadan onarımını ...

Apple garanti nasıl gönderilir?

Apple garanti kapsamındaki servisi şu seçeneklerden biri yoluyla sağlar: (i) Bizzat teslimli servis. Apple, Apple Ürününüzü fiziksel teslim ile servis sunan bir Apple Satış Mağazası'na veya AASP noktasına iade etmenizi isteyebilir. Apple Ürününüz, servis göreceği Apple Onarım Servisi ("ARS") noktasına gönderilebilir.

iPhone hangi durumlarda değişim yapar?

Örneğin, kasada yamulma, ezik, çizik gibi birçok kullanıcı hatası olan ve garanti kapsamında olmayan cihaz, Ana kartın sağlam olması haline ücretli değişim yapılabilir.

Apple sinirli garanti nedir?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı bir üretici garantisidir. Uygun olmayan mallar da dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere, Türk tüketici kanununda sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar. ... ZIMNİ GARANTİLER REDDEDİLEMEDİĞİ TAKDİRDE, SÖZ KONUSU GARANTİLERİN SÜRESİ İŞBU GARANTİ SÜRESİ İLE SINIRLIDIR.

Apple uluslararası garanti Türkiye'de geçerli mı?

Bu konuda bilgi veren Apple Türkiye temsilcisi, “Haber doğru. Uluslararası garanti artık Türkiye'de geçerli değil. ... Bir diğer alternatif, Apple'ın uluslararası garantisinin geçerli olduğu bir ülkeye giderek bu işlemleri garanti kapsamında bu ülkede yaptırmak.

Cep telefonun garantisi ne zaman başlar?

Yeni bir telefon satın aldığınızda garanti süresi, ürünün faturası ile birlikte teslim alındığı tarihten itibaren iki yıldır (24 ay). Eğer satın alınan telefon ayıplı mal olursa, değişim istediğiniz telefonun garanti süresi, değişim yaptığınız telefonun kalan garanti süresi kadar olacaktır.