Hava Civa kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Hava Civa kremi ne işe yarar?
  2. Hava civa otu nasıl kullanılır?
  3. Yanık otu nedir?
  4. Balmumunun cilde faydası nedir?

Hava Civa kremi ne işe yarar?

Bitkiden elde edilen krem yanıklar, kesikler, diabetik ayak yaraları, venöz ülser, iç yaralar, yatak yaralarında fayda sağlar. Öksürüğü keser, balgam söktürür ve akciğerleri temizler. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve bedene güç verir. Ağrı kesici özelliği vardır.

Hava civa otu nasıl kullanılır?

Hava Civa Otundan Çay Yapımı: “Bu otun kök kısımları kurutulduktan sonra çay yapımı için kullanılabilmektedir. Kurutulmuş haldeki otları kaynatarak çayınızı hazırlayabilirsiniz. Bu çayı hazırlarken kök kısmına ek olarak çiçeklerini ve tohumlarını da kullanmanızı öneririz.

Yanık otu nedir?

Yakı otu vücut üzerinde bulunan yaraların, yanıkları ve izleri kısa sürede iyileştirerek deriyi onarmaktır. Yakı otu prostat önleyici ve küçültücü özelliğe sahiptir. Yakı otu vücut içerisinde bulunan zararlı maddeleri artırmaktadır, yakı otunun en büyük özelliğinden biri vücudu yenileyen bir yapıya sahiptir.

Balmumunun cilde faydası nedir?

Balmumu, iyi bir cilt nemlendiricidir. İçerdiği A vitamini ile cilt yumuşatıcı özelliklere sahiptir. Balmumu aynı zamanda tıkanmış gözeneklerin temizlenmesine de yardımcı olur. Akne ve sivilceler için birebirdir.