Devlet destekli evlilik kredisi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Devlet destekli evlilik kredisi ne kadar?
  2. Evlilik kredisi kaç para?
  3. Evlilik kredisi nasıl alınır 2021?
  4. Evlilik kredisini hangi banka veriyor?

Devlet destekli evlilik kredisi ne kadar?

Devlet destekli düğün kredisi ödemeler 36 ay vade ile yapılacaktır. 2021 yılı kapsamında nikâh kredileri bankalar üzerinden verilmekte olup, çiftlere 50,000 TL kredi verilmektedir. Çiftlerin tercih ettikleri banka üzerinden faiz oranlarına ve ödeme işlemlerine göre başvuruda bulunabilirler.

Evlilik kredisi kaç para?

Devlet destekli yeni evlenecek olan çiftlere evlilik kredisi başvuruları kabul edilmeye başlamıştır! Buna göre her iki çifttin de ayrı ayrı olarak katılabilecekleri ceviz yardımı 9 – 9 olmak üzere toplam 18 bin TL olarak verilecek.

Evlilik kredisi nasıl alınır 2021?

Başvurmak için 4 Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri Departmanını arayabilirsiniz. SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Bunu yapmak için, 4411'e "kredi türü" yazdıktan sonra, T.C kimlik numaranızı ve yine boşluk bıraktıktan sonra aylık gelirinizi yazmalısınız.

Evlilik kredisini hangi banka veriyor?

EVLİLİK KREDİSİ VEREN BANKALAR Evlenmeyi düşünen çiftlere; Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, ING Bank, TEB, Finansbank gibi birçok bankadan, evlenmeden önce ihtiyaç kredisi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca; Yapı Kredi, Akbank gibi bankalar da evlilik ya da düğün evlilik kredisi seçeneği sunan bankalardan olmaktadır.