PTT randevusu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. PTT randevusu nasıl alınır?
  2. PTT sıra alınıyor mu?
  3. PTT HES kodu nasıl alınır?
  4. Tam kapanmada PTT'ye gidilir mi?
  5. PTT lerde HES kodu isteniyor mu?

PTT randevusu nasıl alınır?

PTT ONLİNE RANDEVU ALMA SİSTEMİ * En yakın PTT şubelerini görebileceksiniz. 2-) Gidecek olduğunuz PTT şubesini il - ilçe seçiniz. 3-) Gitmek istediğiniz saati seçiniz. 4-) Randevunuz başarı ile alındı, artık randevu saatinizde PTT'ye gidebilirsiniz.

PTT sıra alınıyor mu?

Günümüzde PTT şubelerine giderek çeşitli işlemleri yapmak uzun zaman alıyor. Aynı zamanda sıra bekleyen kişiler tüm günlerini PTT şubelerinde gerçekleştiriyorlar. Bu zamanı kısaltmak ve dışarı çıkmak yerine telefon üzerinden hizmet alınabilir. Bu yüzden 4 numarası aranır.

PTT HES kodu nasıl alınır?

SMS yoluyla nasıl alınır: HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve Paylaşım Süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Tam kapanmada PTT'ye gidilir mi?

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ: PTT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPATIYOR? Sokağa çıkma yasağında açık konumda olan PTT'ler işlem yapmaya devam edecek. Bu süreçte merkezlerde işlem yapacak olanlarsa çalışma saatlerini araştırıyorlar. Tam kapanma döneminde PTT'ler 10:00- 16:00 arasında hizmet vermeye devam edecekler.

PTT lerde HES kodu isteniyor mu?

Alınan kararlara göre Banka, PTT ve AVM girişlerinde HES kodu zorunluluğu getirildi.