Xiaomi Redmi Note 8 Pro hangi işlemci var?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Redmi Note 8 Pro hangi işlemci var?
  2. Xiaomi Redmi Note 8 Pro ekranı nedir?
  3. Redmi Note 8 Pro kac kamerasi var?
  4. Redmi Note 8 Pro hangi kamera ne işe yarar?
  5. Shomi Redmi Note 8 su geçirir mi?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro hangi işlemci var?

Gücünü 2.05 GHz'e kadar hızla çalışan 8 çekirdekli Helio G90T işlemciden alan telefonda, ayrıca sıvı soğutma sistemi bulunuyor. LPDDR4X tabanlı 6 GB RAM ile gelen Redmi Note 8 Pro modelinde GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunuluyor.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro ekranı nedir?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro'da 6.53 inç boyutunda ve 10 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran bulunuyor. HDR olan ekranın gövdeye oranı „.9.

Redmi Note 8 Pro kac kamerasi var?

64 megapiksel çözünürlüklü birincil arka kamera CMOS sensör, 1/1.7" boyutu ve f/1.89 diyafram açıklığıyla yüksek kalitede fotoğraflar çekmenizi kolaylaştırıyor. 8 megapiksel çözünürlüklü ikinci sensör 120 derece geniş açılı çekimlere yapmanıza imkan sağlarken üçüncü kamera makro çekim ve dördüncü kamera da derinlik ...

Redmi Note 8 Pro hangi kamera ne işe yarar?

Redmi serisinin yeni üyesi Redmi Note 8 Pro, dörtlü kamera sistemi ile geliyor. Ultra yüksek çözünürlüklü 64 MP birincil kamera, 3.26 metre yüksekliğe kadar görüntü basabilen fotoğraflar çekebiliyor. Telefonun kamerası, parlak gece çekimlerinde daha fazla ışık yakalamak için 1,6μm 4'ü 1 arada Süper Piksel kullanıyor.

Shomi Redmi Note 8 su geçirir mi?

Su geçirmez özelliği yok, sadece sıçramalara dayanıklılık sunuyor.