LoL fotosu nedir?

İçindekiler:

  1. LoL fotosu nedir?
  2. LoL oldum ne demek?
  3. What does LoL stand for ne demek?
  4. LoL ne demek argo?
  5. Lol ne zaman kullanılır?
  6. Lol nedir sosyal medya?
  7. LoL kaç kişiyle oynanır?
  8. Lol ne için kullanılır?

LoL fotosu nedir?

LoL Görüntüleri, LoL çizimlerini kullanarak ekran görüntüsü ya da arka plan resmi oluşturmana olanak sunan bir bilgisayar uygulamasıdır. Bu uygulamayı, çizimlerin yüksek çözünürlüklü versiyonlarını doğrudan bilgisayarına indirmek için de kullanabilirsin.

LoL oldum ne demek?

çok sevdiğim bir kibarca "ayar oldum" deme kalıbıdır.. özellikle kibarca öfkelenirken ve küfür edilebilecek bir ortam da yoksa, "tilt oldum" şu yapılan işe baksana denilerek, naifçe küfredilir.. sevdiğim bir kalıptır, tilt demek zaten, kabaca ayarın düzenin bozulması anlamına gelmektedir.

What does LoL stand for ne demek?

Birinci anlam olarak "Laugh Out Loud" anlamına gelmektedir. Yüksek sesle gülmek, sesli gülmek manalarına gelen "lol" kısaltması daha çok sosyal medyada, online oyunlarda chat kısımlarında vb. yerlerde kullanılmaktadır.

LoL ne demek argo?

İngilizce “Laughing Out Loud” benzetmesinin ilk harflerinden oluşur; tam anlamı 'Sesli gülmek', bizdeki anlam karşılığı 'Sesli güldüm'dür.

Lol ne zaman kullanılır?

Yüksek sesle gülmek, sesli gülmek manalarına gelen "lol" kısaltması daha çok sosyal medyada, online oyunlarda chat kısımlarında vb. yerlerde kullanılmaktadır.

Lol nedir sosyal medya?

İngilizce açılımı "Laugh Out Loud" olan LOL'ün Türkçe anlamı ise "Yüksek sesle gülmek" olmaktadır. Çok komik şeylerde ya da çok gülündüğü zamanda kullanılan bu ifade özellikle sosyal medya mecralarında çok sık bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Sosyal medyada lol ne demek sorusunun cevabı da bu olacaktır.

LoL kaç kişiyle oynanır?

League of Legends 5'er kişilik 2 takımın, 3 koridordan oluşan bir haritada birbirlerinin merkezini yıkma mücadelesidir.

Lol ne için kullanılır?

LoL'ün açılımı "Laugh Out Loud" demektir. Türkçe karşılığı ise "Yüksek sesle gülmek" anlamına gelmektedir. "Çok komik" manası da taşıyan bu ifade dediğimiz gibi genellikle sosyal medyada kullanılıyor.