PTT kitap gönderi mi?

İçindekiler:

  1. PTT kitap gönderi mi?
  2. PTT kaç kilo ne kadar?
  3. Ödeme tipi nedir PTT?
  4. PTT kargo Şehir içi kaç günde gelir?
  5. PTT Kargo MH ne demek?

PTT kitap gönderi mi?

PTT kargonun en sevilen özelliklerinden birisi kitap kargo hizmetidir. PTT kitap kargo hizmeti diğer kargolara oranla çok daha ucuzdur. PTT kitap kargo standart kargo tarifesine göre hesaplanır. Ancak P indirimlidir.

PTT kaç kilo ne kadar?

30 Kilogramdan 50 Kilograma kadar olan gönderide her 1 kg için olmak üzere ücreti 1,60 TL'dir. 50 Kilogram ve daha ağır gönderiler için her bir kilo başına a kadar olan gönderinin ücreti 1,30 TL'dir.

Ödeme tipi nedir PTT?

N: Kargo ücretinin nakit ödendiği/ödeneceği anlamına gelir. MH: Kargonun ücretinin gönderici tarafından ödendiğini belirtir. PO: Kargo ücreti peşin ödendi demektir. UA: Kargo ücretinin teslim edilecek kişiden alınacağını belirtir.

PTT kargo Şehir içi kaç günde gelir?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

PTT Kargo MH ne demek?

İşte PTT kargo ödeme tipleri; N: Kargo ücretinin nakit ödendiği/ödeneceği anlamına gelir. MH: Kargonun ücretinin gönderici tarafından ödendiğini belirtir. PO: Kargo ücreti peşin ödendi demektir.