Şebeke içi ne demek Türk Telekom?

İçindekiler:

  1. Şebeke içi ne demek Türk Telekom?
  2. Şebeke içi ne demek Vodafone?
  3. Grup içi sınırsız konuşma ne demek Türk Telekom?
  4. Yeni prime şebeke içi ne demek?
  5. MVNO Türk Telekom nedir?
  6. Prime şebeke içi sınırsız konuşma nedir?
  7. Türk Telekom aile paketine nasıl geçilir?
  8. Türk Telekom Müşteri temsilcisini bağlar mısın?
  9. Prime eksper 12 GB tarifesi ne kadar?
  10. Türk Telekom 40 GB internet kaç para?

Şebeke içi ne demek Türk Telekom?

Şebeke içi kapsamında sunulan dakikalar, yurt içi olmak şartıyla yalnızca şebeke içi yönünü kapsamaktadır. Söz konusu ücretsiz dakikalar, diğer operatör, sabit hatlar, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.

Şebeke içi ne demek Vodafone?

Operatörlerde şebeke içi tabiri şöyle oluyor, mesela Vodafone kullanıyorsun ve Vodafone numaralarıyla görüşme yapıyorsun bu şebeke içi görüşmeye girer, farklı operatörlerle yapılan görüşmeler buna dahil değil.

Grup içi sınırsız konuşma ne demek Türk Telekom?

Grup içi sınırsız görüşme hakkı, Sınırsız Kamu tarifesindeki abonelerin kendi aralarında ve diğer Kamu tarifelerindeki abonelerle grup içi görüşmeler için geçerlidir. Görüntülü aramaları kapsamamaktadır. Tarife kapsamında kalan kullanımlar için KALAN yazıp 5555'e SMS gönderilmesi yeterlidir.

Yeni prime şebeke içi ne demek?

Yeni Prime 40 Tarifesi, yurt içi her yöne 2000 dakika, şebeke içi sınırsız konuşma, her yöne 250 SMS, 40 GB cepten internet, Sosyal medya yönüne sınırsız internet, whatsapp'ta sınırsız mesajlaşma haklarını içermektedir.

MVNO Türk Telekom nedir?

MVNO Tanımı: Diğer bir deyişle, temelde bir mobil telefon işletmecisinin (ülkemizde Turkcell, Vodafone ve Avea) sahip olduğu frekans hakkına sahip olmak dışında, ihtiyacı olan her türlü telekomünikasyon altyapısını kurarak, ana işletmecinin sunabileceği her türlü hizmeti sunabildiği bir işletmecilik türüne verilen ad.

Prime şebeke içi sınırsız konuşma nedir?

Prime Ekstra 20GB tarifesi, 20GB Cepte İnternet, yurt içi her yöne 2000 dakika, şebeke içi ve ev/iş telefonu sabit hatları ile sınırsız konuşma, her yöne sınırsız SMS haklarını içermektedir. ... Tarifedeki her yöne dakikalar tüketildiğinde 444 ile başlayan aramalar sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.

Türk Telekom aile paketine nasıl geçilir?

AILECE 15GB yazıp 5555'e SMS gönderebilir; bayi ya da müşteri hizmetlerinden tarifeye geçiş yapabilirsiniz. Tarifeye geçiş yaptıktan sonra 4 kişiye kadar paylaşım yapmak istediğiniz kişileri ortak kullanıma dahil edebilir, Ailece 15GB Tarifesi'ni hep beraber kullanabilirsiniz.

Türk Telekom Müşteri temsilcisini bağlar mısın?

Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarınızdan yaptığınız 4 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aramaları yurt içi ücretlendirmesi eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit ...

Prime eksper 12 GB tarifesi ne kadar?

Prime Eksper 12GB Tarifesi
Prime Yeni Eksper 12GB
İçeriden Geçiş Taahhütsüz Aylık Ücret Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin taahhütsüz aylık ücretidir.107 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet12 GB
10 satır daha

Türk Telekom 40 GB internet kaç para?

Prime 40 Tarifesi
Taahhütsüz Aylık Ücret Yeni aktivasyon ve numara taşıma yoluyla gelip taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır131,51 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet40 GB
Aylık Ücretsiz Cepten Sosyal Medya İnternetSınırsız
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi2000 DK
9 satır daha