Aracımın hangi otopark çekildiğini nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Aracımın hangi otopark çekildiğini nasıl öğrenebilirim?
  2. Park edilmiş araba nerede?
  3. Ben arabayı nereye park ettim?
  4. Bankadan hacizli araçlar nasıl alınır?

Aracımın hangi otopark çekildiğini nasıl öğrenebilirim?

Otoparka çekilen araç sorgulaması için "PARK (BOŞLUK) ARAÇ PLAKASI" yazıp 1550'ye SMS gönderdikten sonra aracınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Park edilmiş araba nerede?

Ekranın solunda görünen menü sütununda yer alan “Ayarlar” seçeneğini takip edin. Ayarlar sayfası içinde yer alan “Bildirimler”e tıklatın. Daha sonra da “Kişiler ve yerler” seçeneğini takip edin. “Kaydedilen park yeri” seçeneğini bulun ve karşısındaki düğmeyi kapatın.

Ben arabayı nereye park ettim?

Android'de Google Asistan ile arabanın park yerini bulma Telefonunuzda ya da tabletinizde, yukarıdan aşağı kaydırarak, (modele göre bir ya da iki kez) “Ayarlar” uygulamasını açmak için dişli simgesine dokunun. Ardından, “Konum” seçeneğine gidin. “Konumu kullan” seçeneğinin açık olduğundan emin olun.

Bankadan hacizli araçlar nasıl alınır?

- Öncelikle icralık arabalar esatis.uyap.gov.tr adresinden takip edilmelidir. - Daha sonra nüfus cüzdanı ile beraber ihale katılım bedeli üzerinden icralık arabalar için ihaleye katılmak mümkün. - Hem nakit para hem de bankalar üzerinden alınacak olan teminat mektubu eşliğinde ihaleye katılım gösterilebilir.