Vajinal sülük ne demek?

İçindekiler:

  1. Vajinal sülük ne demek?
  2. Rahime sülük ne zaman yapılır?
  3. Rahim sülüğü neye iyi gelir?
  4. Kasık bölgesine sülük yapılır mı?
  5. Sülük göz hastalıklarına iyi gelir mi?

Vajinal sülük ne demek?

Sülük kan emmek anlamına geliyor. Vajinal sülük tedavisi ile kadın yaşantısının olağan dönemi olan adet döneminin hastalık ve patolojik hale getirilmesi gibi bir durum söz konusu. İdeolojik bir yanı da olan bu uygulama kadınların özel olarak istismar edilmesinin bir yöntemi olarak görülüyor.

Rahime sülük ne zaman yapılır?

Kısırlık için uygulanan sülük tedavisi, kadınlarda genellikle adet döneminden önce uygulanarak, vücudu hamile kalmaya uygun hale getirmeyi hedeflemektedir. Ancak bazen uzmanın görüşlerine göre adetten sonra da sülük uygulaması yapılabilmektedir.

Rahim sülüğü neye iyi gelir?

SÜLÜKLE RAHİM TEMİZLİĞİ Tülay Demirkanlı, aldığı eğitimlerde sülüğün rahim içinin temizlenmesi, rahimde oluşabilen miyom, kist, rahim ağzı yaraları, rahim kanamaları, menopoz, hormonal bozukluklar, rahim mantarı, yumurtalık hastalıkları ve kısırlık tedavisinde son derece faydalı olduğunu görmüş.

Kasık bölgesine sülük yapılır mı?

Göz kapağına, ayak tabanına, boyun, koltuk altı, kasık bölgelerine uygulanmamalıdır.

Sülük göz hastalıklarına iyi gelir mi?

İltihap oluşumunun neden olduğu enfeksiyon ve viral etkenlerin ortadan kaldırılması için sülük tek yol olmaktadır. Ayrıca sülük ile tedavi gözde yanma ve kaşıntı, gözlerde aşırı duyarlılık, sürekli göz sulanması, bulanık görme ve gece körlüğü gibi pek çok rahatsızlık için de tercih edilmektedir.