EBA için 8 GB internet nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. EBA için 8 GB internet nasıl alınır?
  2. Vodafone 8 GB internet nasıl alınır?
  3. EBA için 8 GB internet nasıl alınır vodafone?
  4. EBA ya tabletten girilir mi?

EBA için 8 GB internet nasıl alınır?

Türk Telekom bedava internet kampanyalarından biri olan Türk Telekom eba 8 gb bedava internet kampanyasına katılmak ve 8 gb bedava interneti almak için EBA yazıp 5555'e kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir. Kalan internet için ise KALAN EBA yazıp 5555'e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Vodafone 8 GB internet nasıl alınır?

Vodafone Bedava 8 GB İnternet Paketi Bu hediye herkes için yalnızca bir seferliğine geçerlidir. Sizde 8 GB internet için, Super2GB yazarak 3636'ya kısa mesaj (sms) gönderin ve hattınıza yeni tanımlı olan internet paketi yüklenecektir. Ancak ikinci ay yüklendiği zaman ücret kesebilecek olduğunu unutmamalısınız.

EBA için 8 GB internet nasıl alınır vodafone?

EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altındaki EBA kanalını takip ettikten sonra mesaj gönder bölümünde bulunan Hemen Kazan seçeneği içerisinde başvuruda bulunarak hizmetten yararlanmaya başlayabilir.

EBA ya tabletten girilir mi?

Öncelikle Android veya İos yüklü tabletten Eba'ya bağlanabilmek için 5.0 ve sürümün üzerinde olması gerekmektedir. Ayarlar bölümünden tablet hakkında kısmından sürüm kontrolü gerçekleşebilir. Eba'yı play store dan indirmek gerekiyor. Eba mobil uyulamaya giriş yapıyorsunuz.