Vodafone'da internet paylaşımı var mı?

İçindekiler:

  1. Vodafone'da internet paylaşımı var mı?
  2. Vodafone'da internet paylaşımı ücretli mi?
  3. İnternet Paylasiminda para kesiliyor mu?
  4. Turk Telekom internet paylaşımı ucretli mi?
  5. Başkasına internet nasıl gönderilir Vodafone?

Vodafone'da internet paylaşımı var mı?

Bugün Turkcell'den gelen açıklamaların ardından Hotspot paylaşımı için bir açıklama da Vodafone'dan geldi. Vodafone, Hotspot paylaşımlarından ücret almayacak. ... Vodafone'un bildirdiğine göre kullanıcılar, mobil internetlerini 2019 yılında ve sonrasında ücretsiz bir şekilde başka cihazlar ile paylaşabilecek.

Vodafone'da internet paylaşımı ücretli mi?

Yani Türk Telekom ve Vodafone müşterileri eskiden olduğu gibi telefonlarının internetini hotspot özelliği ile diğer telefon, tablet ve bilgisayarlarla ücretsiz olarak paylaşabilirler.

İnternet Paylasiminda para kesiliyor mu?

Akıllı telefonlarındaki mobil internet paketini başka cihazlarla paylaşanlara ek ücret geliyor. 'dan itibaren mobil hotspot kullananlara aylık ek ücret yansıtılacak. Mobil internet paylaşımı aylık 9 TL olarak ücretlendirilecek.

Turk Telekom internet paylaşımı ucretli mi?

İnternet paylaşım ücreti KDV, ÖİV dahil aylık 5 TL olarak Türk Telekom Prime mobil tarifesindeki müşteri faturasına yansıtılacak ve iptal edilmemesi durumunda bir sonraki dönem otomatik olarak yenilenecektir. ... Bir fatura dönemi içerisinde birden fazla hatla paylaşım yapılsa dahi sadece 5 TL ücret tahsil edilecektir.

Başkasına internet nasıl gönderilir Vodafone?

Aynı operatörde olan Vodafone arkadaşına internet gönderme yani Cep lira gönderme işlemi yaparak internet paketi almasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Vodafone yanımda uygulaması üzerinden yada Lira transferi için 7000'i arayarak Lira gönderimi gerçekleştirebilirsiniz.