Ercefuryl ishal ilacı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ercefuryl ishal ilacı nasıl kullanılır?
  2. Ercefuryl şurup kaç yaş için?
  3. Ishal ilacı aç karnına içilir mi?
  4. Diafuryl kaç saatte bir alınır?
  5. Mide koruyucu hap tok karnına içilir mi?
  6. Diafuryl günde kaç defa kullanılır?

Ercefuryl ishal ilacı nasıl kullanılır?

3. ERCEFURYL nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Erişkinlerde: Günde 4 defa 2 kapsül (800 mg) alınır. Tedavi 7 günden daha uzun sürdürülmemelidir.

Ercefuryl şurup kaç yaş için?

3. ERCEFURYL nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: 2 yaşından büyük çocuklar: Günde 3 defa 1 ölçek. Tedavi 7 günden fazla sürdürülmemelidir.

Ishal ilacı aç karnına içilir mi?

Reflor'u günün herhangi bir saatinde alabilirsiniz, ancak etkisini hızlandırmak istiyorsanız yemeklerle birlikte almayın. İlacı almanız gerek dozun üzerinde aldıysanız doktorunuza ya da eczacınıza danışın.

Diafuryl kaç saatte bir alınır?

Erişkinler: Günde 4 defa 2 kapsül (800 mg). Tedavi 7 günden fazla sürdürülmemelidir. Doktorun tavsiye ettiği doz aşılmamalıdır.

Mide koruyucu hap tok karnına içilir mi?

Ağrı kesiciler, mutlaka tok karnına ve bol su ile alınmalı, asla aç karnına alınmamalıdır. Midede ülser veya gastriti olan hastalar, ağrı kesici almak zorunda ise, tok karnına ve beraberinde mide koruyucu hap veya şurup ile beraber almalıdır.

Diafuryl günde kaç defa kullanılır?

6 yaşın üzerindeki çocuklar ve erişkinlerde kullanım içindir. Erişkinler: Günde 4 defa 2 kapsül (800 mg). Tedavi 7 günden fazla sürdürülmemelidir.