Ankara'ya nasıl gidiliyor?

İçindekiler:

  1. Ankara'ya nasıl gidiliyor?
  2. İzmir'den Ankara'ya otoban var mı?
  3. İstanbul'dan ankaraya hangi yoldan gidilir?
  4. Eskişehire giderken nerelerden geçilir?
  5. Manisa Ankara arası otoban var mı?
  6. İzmir ankara kaç km otoban?
  7. İzmir ankara kaç km ne kadar yakar?
  8. Ankara İstanbul bilet ücreti ne kadar?

Ankara'ya nasıl gidiliyor?

İç Anadolu Bölgesi'ndeyseniz özel aracınızla veya şehirlerarası otobüs ile kısa sürede Ankara'ya varabilirsiniz. Özel araç ile 5,5 saat süren İstanbul-Ankara arası yolculuk, Pendik Tren İstasyonu'ndan kalkan yüksek hızlı tren ile 4 saate inmiştir. Eskişehir'den yine YHT ile 1,5 saatte Ankara'ya varmak mümkündür.

İzmir'den Ankara'ya otoban var mı?

Ankara-İzmir Otoyolu, Türkiye'nin başkenti ve ikinci büyük kenti Ankara ile üçüncü büyük kenti İzmir'i birbirine bağlayacak olan ve 2023 yılında tamamlanması hedeflenen bir otoyol projesidir.

İstanbul'dan ankaraya hangi yoldan gidilir?

İstanbul'dan Ankara arabayla ulaşım için ilk seçenek Anadolu Otoyolu ve D-140 Yolu üzerinden Mudurnu-Adapazarı güzergahını takip etmek. Bu güzergah 441 km'lik bir rota. Rota üzerinde Akyazı, Mudurnu, Beypazarı ve Sincan bulunuyor ve arabayla 6 saat sürüyor.

Eskişehire giderken nerelerden geçilir?

Özel aracıyla İstanbul'dan Eskişehir'e gitmek isteyenlerin Gebze Osmangazi Köprüsü'nü kullanarak Bursa, İnegöl, Bozüyük güzergahını takip etmeleri gerekiyor. Eskişehir İstanbul'a 302 km (3.5 saat), İzmir'e 416 km (5 saat), Ankara'ya 237 km (2 saat 40 dk), Bursa'ya ise 152 km (2 saat) uzaklıkta.

Manisa Ankara arası otoban var mı?

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki 'den başlayıp Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki 'te son bulacak olan otoyolun uzunluğu 501 km olacaktır.

İzmir ankara kaç km otoban?

Başkent Ankara ile İzmir'i birbirine bağlayacak olan İzmir- Ankara Otoyolu projesiyle birlikte karayoluyla 8 saati aşan yolculuk süresi 4.5 saate inecek. Habertürk'ün haberine göre proje ile Uşak, Manisa ve ilçeleri de İzmir'e bağlanacak. 501 kilometrelik otoyolun 243 kilometresi Ege Bölgesi'nde yer alıyor.

İzmir ankara kaç km ne kadar yakar?

MESAFE, SÜRE, YAKIT TÜKETİMİ VE MALİYET TABLOSU
ANKARA ile İZMİR ARASI MESAFE : 582 KM
SÜREMALİYET
DİZEL06 SAAT 54 DAKİKA204,74 TL
BENZİNLİ06 SAAT 54 DAKİKA325,78 TL

Ankara İstanbul bilet ücreti ne kadar?

En ucuz Ankara - İstanbul otobüs bileti 70,00 TL'dir.