PTT sigorta ödemesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. PTT sigorta ödemesi nasıl yapılır?
  2. Ziraat Bankası trafik sigortası yapıyor mu?
  3. PTT Sigorta nasil?
  4. Trafik sigortası saat kaça kadar yapılır?
  5. PTT sigorta nerede yapılır?

PTT sigorta ödemesi nasıl yapılır?

En yakın PTT Şubesi'ne gidebilirsiniz, İhtiyacınıza uygun Sigorta ürünü için gişe görevlisine başvurabilirsiniz, Uygun ödeme seçenekleriyle ödemenizi yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası trafik sigortası yapıyor mu?

En kapsamlı teminatları içeren, Aracım Ziraat Güvencesinde Sigortası Ziraat'te. Siz de aracınız için bir kaskodan daha fazlasını yaptırın, aracınızı risklere karşı Ziraat Güvencesi altına alın.

PTT Sigorta nasil?

PTT sigorta, her türlü sigortacılık hizmetini uygun koşullarla sunan PTT'nin sigortacılık hizmetidir. ... Ayrıca 0850 724 77 88 numaralı PTT sigorta işlem merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz. En uygun sigortaya nasıl ulaşırım? Hemen www.pttsigorta.com' a tıklayın ya da size en yakın PTT işyerini ziyaret edin.

Trafik sigortası saat kaça kadar yapılır?

Sigorta, poliçede başlama ve sona erme tarihleri olarak yazılan günlerde, aksi kararlaştırılmadıkça Türkiye saati ile öğlen 12.00'de başlar ve öğlen saat 12.00'de sona erer.

PTT sigorta nerede yapılır?

PTT sigorta ürünlerini PTT işyerlerinden alabileceğiniz gibi, online platform olan www.pttsigorta.com adresinden de inceleyebilirsiniz. Ayrıca 0850 724 77 88 numaralı PTT sigorta işlem merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.