Passolig cüzdan nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Passolig cüzdan nasıl kullanılır?
  2. Passolige hangi Atm'den para yüklenir?
  3. Passolig cüzdan kart nerelerde kullanılır?
  4. Passolig yıllık ücret ne kadar?
  5. N kolay Passo nedir?
  6. Passolig 2021 ne kadar?

Passolig cüzdan nasıl kullanılır?

Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart herhangi bir hesaba bağlı banka kartı değildir. Kartınızı alışverişlerde kullanmak için bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Maç biletinizi alırken kartınıza bakiye yüklemeyi unutmayınız.

Passolige hangi Atm'den para yüklenir?

Passolig Kartınıza para yüklemek çok kolay! Türkiye çapındaki binlerce N Kolay İşyeri'nden, Vakıfbank ATM'lerinden, tüm PTT şubeleri ile PTTmatik'lerden, Passolig Kartınıza kolayca nakit para yükleyebilirsiniz.

Passolig cüzdan kart nerelerde kullanılır?

Passolig Kartı nerelerde kullanabilirim? Passolig Kartınızı, maç girişlerinde, yurt içi ve yurt dışında yapacağınız alışverişlerinizde, nakit ihtiyaçlarınızda ve anlaşmalı illerde şehir içi toplu taşımada kullanabilirsiniz.

Passolig yıllık ücret ne kadar?

Kulüp bazında 67 TL, 63 TL, 51 TL, 60 TL, 50 TL, 40 TL, 38 TL ve 37,82 TL olarak yedi farklı yıllık E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli mevcuttur. E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli senede bir defa tahsil edilir, her yıl E-Bilet kullanım süresi uzatılarak kullanılabilir.

N kolay Passo nedir?

Passo Mobil ile QR kod üzerinden ücretsiz bir şekilde günlük 1000 TL'ye kadar para gönderimi yapabilirsiniz. Ayrıca N Kolay Öde noktalarından kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde N Kolay Öde deneyimini yaşayabilirsiniz. ... Tutarı girin, ödemenizi ya da para transferinizi gerçekleştirin.

Passolig 2021 ne kadar?

Galatasaray Passolig fiyatı 2021 yılında 48 lira 50 kuruş olarak belirlendi. Bu fiyatı ödeyip kartlarını alan taraftarlar, formalarını giyip tribünleri doldurmayı sabırsızla bekliyor.