Yeşim masaj taşı doğal taş roller nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Yeşim masaj taşı doğal taş roller nasıl kullanılır?
  2. Yeşim taşı masaj nasıl kullanılır?
  3. Yüz temizleme taşı nasıl kullanılır?
  4. Yeşil taş masaj aleti ne işe yarar?
  5. Facial roller ne işe yarar?
  6. Yeşim taşı yüz masaj aleti nasıl temizlenir?

Yeşim masaj taşı doğal taş roller nasıl kullanılır?

Tamamen sizin tercihiniz olup yüzünüzü nemlendirebilirsiniz. Masaja başlayabilirsiniz... Yanaklar ve çene: Yeşim silindirinin büyük ucunu çenenize yerleştirin, orta basınç uygulayın ve kulağınıza doğru yuvarlayın. Aynı noktada 5 - 6 kez tekrarlayın, sonra yanağınız boyunca ilerleyin.

Yeşim taşı masaj nasıl kullanılır?

Yeşim taşını yaklaşık 1 saat buzdolabında bekletip soğumasını bekleyin. Daha sonra aşağı, yukarı, sağa, sola hareketlerle cildinize uygulayın. Temiz cildinize krem uygulayarak masaj yaptığınızda daha önce de belirttiğimiz gibi cildinizin beslenmesini ve kullandığınız kremin etkilerini arttırmaya yardımcı olur.

Yüz temizleme taşı nasıl kullanılır?

Ruşur taşını (Sefitab) nemli ve ıslak bir ciltte uygulamanız gerekiyor. Islak ve nemli cilt için Ruşur'u bir miktar elinizle yüzünüze sürüyorsunuz daha sonra 1 dakika kadar bekliyorsunuz. Elinizle nazik bir şekilde masaj yaparak ovalamanız gerekiyor.

Yeşil taş masaj aleti ne işe yarar?

Yeşim taşı masaj aleti ne işe yarar? -Elmacık kemikleri ve çene bölgesinde oluşan fazla yağların erimesine katkı sağlıyor. -Tahriş olmuş ciltleri yatıştırır. -Deri altındaki iltihaplanmayı giderir.

Facial roller ne işe yarar?

Face Roller dediğimiz yeşim taşı çevremizdeki ve vücudumuzdaki negatif enerjiyi atar, yaşam gücümüzü güçlendirir ve stresi azaltır. Lenfatik sistemi etkilediği için kan dolaşımını hızlandırır ve hücre yenilenmesini teşvik eder. Bu sayede yüz kırışıklıklarını düzeltir ve kasların gerginliğini azaltır.

Yeşim taşı yüz masaj aleti nasıl temizlenir?

Yeşim taşı masaj aleti yüz bölgesinde kullanıldığından ve bakterileri kolayca yayabildiğinden temizliğinin yapılması şart. Temizliği için fazladan çaba göstermenize gerek yok. Sabun ve su ile yıkayıp ardından kurulamanız yeterli. Sonrasında, temiz ve kuru bir yerde saklayabilirsiniz.