0362 alan kodu nereye ait?

İçindekiler:

  1. 0362 alan kodu nereye ait?
  2. 392 alan kodu ücretli mi?
  3. 00362 Nerenin kodu?
  4. Yurtdışından arayınca faturaya yansır mı?
  5. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nasıl aranır?
  6. Turkcell yurtdışından aranmak ücretli mi?

0362 alan kodu nereye ait?

Eğer 362 alan kodu nereye ait öğrenmek istiyorsanız bunun Samsun şehri olduğunu söylemek gerekir. Eğer Samsun'un merkez ve ilçelerine ulaşım sağlamak istiyorsanız 0362 alan kodunu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Samsun üzerinden gelen bilinmeyen numaralar üzerinden bilgi sahibi olmanız mümkün.

392 alan kodu ücretli mi?

Bu sabit hatlarla dışarıdan gelen aramaları cevaplandırabilirsin ya da arkadaşlarının odalarını ücretsiz bir şekilde arayabilirsin. Kıbrıs'taki sabit hatların alan kodu 0 (392) ile başlıyor bu nedenle Türk Telekom tarifelendirmede bulunurken Türkiye'den buraya aramalar şehirler arası olarak ücretlendiriliyor.

00362 Nerenin kodu?

+03 ile başlayan numaralardan telefonunuza çağrı geliyorsa bilmelisiniz ki o kişi sizi SAMSUN'dan arıyordur. Yani bu alan kodu SAMSUN'a aittir.

Yurtdışından arayınca faturaya yansır mı?

Hayır, Türkiye'deyken yurt dışından arandığınızda ücretlendirilmezsiniz.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nasıl aranır?

Kuzey Kıbrıs'taki telefon aboneleri Türkiye'den aranırken önce “0” Kuzey Kıbrıs alan kodu ile “392”ve 7 rakamlı abone numarası çevrilecektir (tuşlanacaktır).

Turkcell yurtdışından aranmak ücretli mi?

Yurt Dışını Arama Yurt dışındaki bir Turkcell abonesi aranırsa; Yurt dışını arayan kişi, Turkcell'in yurt içi ücret tarifesi ile ücretlendirilir. Aranan kişi ise, Turkcell Dünya Tarifesi'ne göre ücretlendirilir. ... Yurt dışındaki bir sabit telefon aranırsa; Turkcell'in uluslararası ücret tarifesine göre ücretlendirilir.