Beykoz Eski Kundura Fabrikası Nerede?

İçindekiler:

  1. Beykoz Eski Kundura Fabrikası Nerede?
  2. Beykoz Kundura Fabrikası nedir?
  3. Beykoz Kundura Fabrikası sahibi kim?
  4. Beykoz Kundura fabrikasında hangi diziler çekildi?
  5. Beykoz Kunduraya nasil gidilir?
  6. Beykoz film platosuna nasil gidilir?
  7. Beykoz Kundura Fabrikası kaç m2?
  8. Beykoz Kundura Fabrikası kaç metrekare?
  9. Beykoz Deri Kundura Fabrikası ne zaman kapandı?
  10. Kadıköyden Beykoz Kunduraya nasıl gidilir?
  11. Beykoz Deri ve Kundura Fabrikası ne zaman kuruldu?
  12. Beykoz Kundura kaç dönüm?
  13. Beykoz rakı fabrikası yeri ne olacak?
  14. Beykoz Kundura Fabrikası nasıl gidilir?
  15. Beykoz'a hangi otobüs gidiyor?

Beykoz Eski Kundura Fabrikası Nerede?

Nasıl gidilir?: İstanbul'un Anadolu yakasında Beykoz ilçesinde olan fabrika Yalıköy semtinde bulunmaktadır. Beykoz Kundura Fabrikası'na hem deniz yolu, hem de kara yolu ile ulaşım mümkündür.

Beykoz Kundura Fabrikası nedir?

1810 yılında tabakhane olarak kurulan Beykoz Deri ve Kundura Fabrikası İstanbul'un en eski fabrikalarından biridir. Fabrika Osmanlı ve Türk ordusuna ayakkabı deri ürünlerinin tedarikini sağlamıştır.

Beykoz Kundura Fabrikası sahibi kim?

YILDIRIM HOLDİNG A.Ş Istanbul Bogazi'nin en güzel noktalarindan birinde yer alan essiz bir tarihi mekan olan Beykoz Kundura Kompleksi, 2004 yilinda Yildirim Grup tarafindan gayrimenkul gelistirme, restorasyon ve renovasyon projesi olarak özellestirme kapsaminda satin alinmistir.

Beykoz Kundura fabrikasında hangi diziler çekildi?

Dizi ve filmlerin doğum yeri Hatırla Sevgili, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Karadayı, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel, İstanbullu Gelin, Vatanım Sensin bugüne kadar Beykoz Kundura'da çekilmiş dizilerden yalnızca birkaçı. Beykoz Kundura'da çekim ve plato için kullanılan birçok farklı mekân bulunuyor.

Beykoz Kunduraya nasil gidilir?

Kendi aracınızla mekâna gelebilirsiniz. Otopark ücretsizdir. Kadıköy ve Üsküdar'dan düzenli olarak kalkan Beykoz dolmuşları ile de Kundura Fabrikası durağına gelebilir. Otobüs ve dolmuş ile ulaşımda binip Beykoz İskelesi'nde inerek Beykoz Kundura ring shuttle servisleri ile Kundura'ya ulaşabilirsiniz.

Beykoz film platosuna nasil gidilir?

Beykoz konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden beykoz kundura film studyolari konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 121A, 15BK, 15D.
  2. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-65, DOLMUŞ: D24, MİNİBÜS: C-304, MİNİBÜS: C-306.

Beykoz Kundura Fabrikası kaç m2?

2004 yılında 30 milyon dolara alındı Geçen 11 yıl içinde Beykoz Kundura Fabrikası, Türk dizi sektörünün kalbinin attığı yer oldu. Reyting rekorları kıran diziler, ünlü filmler ve dahi pek çok klip ve program, 11 yıl boyunca hep burada çekildi. Arazinin tamamı 1 metrekare...

Beykoz Kundura Fabrikası kaç metrekare?

Geçen 11 yıl içinde Beykoz Kundura Fabrikası, Türk dizi sektörünün kalbinin attığı yer oldu. Reyting rekorları kıran diziler, ünlü filmler ve dahi pek çok klip ve program, 11 yıl boyunca hep burada çekildi. Arazinin tamamı 1 metrekare... Üzerinde 30'a yakın endüstriyel bina var.

Beykoz Deri Kundura Fabrikası ne zaman kapandı?

Fabrika faaliyetlerine uzun süre Sümerbank Holding A.Ş. çatısı altında devam etti. Özelleştirme kapsamına alınan fabrika 2001 yılında kapatıldı.

Kadıköyden Beykoz Kunduraya nasıl gidilir?

Kadıköy ve Üsküdar'dan düzenli olarak kalkan Beykoz dolmuşları ile de Kundura Fabrikası durağına gelebilir. Otobüs ve dolmuş ile ulaşımda binip Beykoz İskelesi'nde inerek Beykoz Kundura ring shuttle servisleri ile Kundura'ya ulaşabilirsiniz.

Beykoz Deri ve Kundura Fabrikası ne zaman kuruldu?

Beykoz Deri ve Kundura Fabrikası,1810 yılında Osmanlı Padişahı II. Mahmut döneminde kuruldu. Önce Osmanlı'ya ardından da Türk ordusuna ayakkabı için deri üretimi yapan fabrika,1933 yılında Sümerbank'a devredildi.

Beykoz Kundura kaç dönüm?

2003 yılında Beykoz Kundura özelleştirilecekmiş! Büyük bölümü deniz kenarında olmak üzere 182 dönüm arazisi olan işletmeye, 29 milyon 750 bin dolar teklifte bulunulmuş.

Beykoz rakı fabrikası yeri ne olacak?

CAM İŞÇİLİĞİ DE YOK OLACAK Dünyada böyle fabrika binaları müze olarak korunuyor, kültür merkezine dönüştürülüyor” dedi. Beykoz'daki cumhuriyet dönemi mirası olan fabrikanın ve cam işçiliğini tamamen yok edileceğini vurgulayan Kılıç, “Çubuklu'dan Beykoz'un merkezine kadar tüm kıyı şeridini otellerle dolduracaklar.

Beykoz Kundura Fabrikası nasıl gidilir?

Kendi aracınızla mekâna gelebilirsiniz. Otopark ücretsizdir. Kadıköy ve Üsküdar'dan düzenli olarak kalkan Beykoz dolmuşları ile de Kundura Fabrikası durağına gelebilir. Otobüs ve dolmuş ile ulaşımda binip Beykoz İskelesi'nde inerek Beykoz Kundura ring shuttle servisleri ile Kundura'ya ulaşabilirsiniz.

Beykoz'a hangi otobüs gidiyor?

Beykoz'a otobüs ile gitmek isterseniz, İETT otobüs seferlerini kullanabilirsiniz. Beykoz'un çeşitli semtlerine ulaşım sağlayan otobüs hatları arasında; 15, 136B, 135, 11H, 121A, 15BK, 15D hatları yer almaktadır. Otobüs ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL'dir.