Garantisi bitmiş iPhone değişim yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Garantisi bitmiş iPhone değişim yapılır mı?
  2. iPhone hangi durumlarda değişim yapıyor?
  3. iPhone hangi durumda değişim yapar?
  4. iPhone 6 kapandı nasıl açılır?

Garantisi bitmiş iPhone değişim yapılır mı?

iPhone'unuz garanti kapsamında değilse, cihaz değişimi şu şartlar altında ve ücretli olarak yapılabilir: 1- Cihaza yetkisiz müdahale olmamalı. Yetkili olmayan kişiler tarafından yapılan müdahaleler genellikle değişime engel olur. 2- Ana kart sağlam olmalı.

iPhone hangi durumlarda değişim yapıyor?

Genellikle iphone 7 modellerinde karşılaşılan telefon konuşması esnasında sesin karşı tarafa gitmemesi, ses gelmemesi gibi durumlarda cihaz değişimi yapılır. Titreşim, face ID, Wİ-Fİ bağlantı sorunları, telefonun yavaşlaması ve donması gibi arızalarda da cihaz değişimi yapılmaktadır.

iPhone hangi durumda değişim yapar?

Apple'ın iPhone değişim bahaneleri neler? Onarımın mümkün olmadığı durumlarda, parça değişimine rağmen aynı sorun devam ediyorsa, onarım için işçilik ve parça maliyetleri yüksek veya onarım süresinin 20 iş gününü aşacağı tahmin ediliyorsa; iPhone'lar garanti kapsamında değiştirilir.

iPhone 6 kapandı nasıl açılır?

Açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bu işlemi yapınca iPhone'un yeniden başlaması gerekir.