McDonalds kaç yaşında çalışıyor?

İçindekiler:

  1. McDonalds kaç yaşında çalışıyor?
  2. Mc Donalds kaç saat çalışıyor?
  3. 16 yaşında çalışabilir mi?
  4. McDonalds iş başvurusu nasıl yapılır?
  5. Burger King de çalışanlar ne kadar maaş alıyor?
  6. 15 yaşında çalışmak yasal mı?
  7. 17 yaş çalışabilir mi?

McDonalds kaç yaşında çalışıyor?

başarı öykünüze başlayabilirsiniz. Restoranda çalışabilmem için en az kaç yaşında olmam gerekiyor? 16 yaşını doldurmuş kişiler McDonald's'ta çalışma şansına sahiptir. 16-18 yaş arası çalışanlar anne ve babalarından "çalışabilir" izin belgesi getirilmelidir.

Mc Donalds kaç saat çalışıyor?

McDONALD'S ÇALIŞMA SAATLERİ 2019 AVM dışında bulunan McDonald's restoranları da çalışmaya saat 10.00 başlıyor. Ancak kapanış saatleri farklılık gösteriyor. 24 saat hizmet veren McDonald's restoranları olduğu gibi; bulunduğu şehre ve semte bağlı olarak gece saat 01.30 veya 03.00'a kadar çalışan şubeleri bulunuyor.

16 yaşında çalışabilir mi?

İş Kanunu 15 yaşını doldurmuş gençlerin çalıştırılmasına belirli şartlarla izin vermekte. Çocuk ve genç işçilerin çalıştırılması sıkı şartlara bağlı ve sadece hafif işlerde çalışabilirler.

McDonalds iş başvurusu nasıl yapılır?

MC Donalds İş Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte MC Donalds iş başvurusu yapma ekranı...
  1. Öncelikle www.mcdonalds.com.tr adresine girmelisiniz.
  2. Daha sonra “Hakkımızda” yazan üst kutucuğa tıklayın.
  3. Biraz sayfanın altına indin ve orada “İnsan Kaynakları” yazısına tıklayın.
  4. Yeni gelen sayfada “Başvur” kutucuğu vardır.
Daha fazla öğe...

Burger King de çalışanlar ne kadar maaş alıyor?

Burger King part-time personel maaşları 2021 1500 TL civarındadır. Burger King kasiyer maaşları 20 TL civarındadır. Burger King supervisor maaşları 2021 4 bin TL civarındadır. Burger King mağaza müdürü maaşları 5 bin TL'den başlamaktadır.

15 yaşında çalışmak yasal mı?

İş Kanunu'nda. 4857 sayılı İş Kanunu'nun, özellikle 138 sayılı Uluslararası Çalışma Sözleşmesi dikkate alınarak düzenlendiği anlaşılıyor. Buna göre, 15 yaşını doldurmuş olanlar (16 yaş) çalışabilecek.

17 yaş çalışabilir mi?

İş Kanunu 15 yaşını doldurmuş gençlerin çalıştırılmasına belirli şartlarla izin vermekte. Çocuk ve genç işçilerin çalıştırılması sıkı şartlara bağlı ve sadece hafif işlerde çalışabilirler. İş Kanunu 18 yaşın altındaki çocuk ve genç işçilerin çalıştırılmasına belirli şartlarla izin vermiştir.