Erciyes dağına hangi Otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Erciyes dağına hangi Otobüs gider?
  2. Kayseri otogardan Erciyes kayak merkezine nasıl gidilir?
  3. Kayseri Havaalanından Erciyes kayak merkezine nasıl gidilir?
  4. Erciyes teleferik ücreti ne kadar?
  5. Havaalanı Erciyes kac km?
  6. Erciyes kaç TL?
  7. Uludağ'da kayak yapmak kaç para?

Erciyes dağına hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Erciyes Kayak Merkezi yakınından geçiyor: 13, 20, 510, 511, 529.

Kayseri otogardan Erciyes kayak merkezine nasıl gidilir?

Bölgeye toplu taşıma araçları ile gitmek isteyen kişiler Kayseri şehir merkezinden Develi minibüslerine binerek Erciyes kayak merkezine ulaşabilir. Erciyes Kayak Merkezine giden yol yıl boyunca açık olan asfalt bir yoldur. Bu sebeple yılın her dönemi, bölgeye gitmek mümkündür.

Kayseri Havaalanından Erciyes kayak merkezine nasıl gidilir?

Kayseri Erkilet Havaalanı'ndan belirli saatlerde Erciyes Kayak Merkezi'ne doğru hareket eden belediye otobüsleri; Kadir Has Kongre Merkezi, Argıncık 5. Cadde, 18. Cadde, Sivas Caddesi, Hunat, Ahi Evran Zaviyesi ve Erciyes Caddesi güzergahlarından geçerek sizi kayak merkezine doğrudan ulaştırır.

Erciyes teleferik ücreti ne kadar?

Erciyes'te Telesiyej fiyatları; Yayalar için 12 tl, Kayakçılar için 17 tl. 0 ile 12 yaş arası kayakçılar için ise 14 tl alınmaktadır.

Havaalanı Erciyes kac km?

Tekir Yaylası üzerinde konumlanan Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri Erkilet Havaalanı'na 30 km uzaklıkta yer alır ve kayak merkezine ulaşım, Hisarcık Kasabası üzerinden sağlanır.

Erciyes kaç TL?

Tam ücret: 1 çıkış 12 TL, 7 çıkış 45 TL, TL, TL, sezonluk kart 500 TL. Öğrenci ücreti: 1 çıkış 9 TL, 7 çıkış 35 TL, TL, TL, sezonluk kart 400 TL.

Uludağ'da kayak yapmak kaç para?

Uludağ Kayak Merkezi'nde 2020-2021 sezonu kayak ücretleri şöyle: 4 saatlik kayak ücreti 120 TL iken, 1 günlük ücret 195 TL.