Pamukkale bilet nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Pamukkale bilet nasıl iptal edilir?
  2. HES kodu nasıl alınır Pamukkale?
  3. Otobüs biletleri iptal olur mu?
  4. Pamukkale Turizm kaç arabası var?
  5. Pamukkale Turizm kim kurdu?
  6. Obilet nasıl kullanılır?
  7. Obilet kime ait?
  8. O bilet kimin?
  9. Bilet com kimin?

Pamukkale bilet nasıl iptal edilir?

Yolcularımız satış of islerimiz, çağrı merkezimiz, web sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden, hareket saatinden 6 saat öncesine kadar bilet değişiklik ve iptal işlemlerini koşulsuz olarak yapabilirler.

HES kodu nasıl alınır Pamukkale?

HES” yazıp, aralarında boşluk bırakarak sırasıyla T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve Paylaşım Süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e kısa mesaj olarak gönderilir.

Otobüs biletleri iptal olur mu?

Otobüs firmaları ve bilet satışı yapan tüm kurumlar, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne uymak durumdadır. Bu yönetmeliğin Madde 36.8'e göre bilet iptalleri için yolcuların seferden 24 saat öncesine kadar iptal talep etme hakları bulunmaktadır.

Pamukkale Turizm kaç arabası var?

Bu yüksek donanıma sahip Pamukyol ve Teknobüs araçlarımızdan oluşan 500 araçlık filo ile 2016 yılını 13 milyon yolcumuzu sevdiklerine kavuşturarak tamamladık.

Pamukkale Turizm kim kurdu?

Türkiye Cafer Sadık Bababalım Pamukkale Turizm/Kurucuları

Obilet nasıl kullanılır?

Obilet Nasıl Kullanılır?
  1. Öncelikle Obilet uygulamasına giriş yaparak başlıyoruz. ...
  2. Hemen üye ol yazısına dokunduğunuzda e-posta, ve şifre bilgilerinizi giriyor, kullanım şartlarını onaylıyor ve 'üye ol' yazan kutucuğa dokunuyorsunuz. ...
  3. Bilet almak için ana sayfaya geliyorsunuz.
Daha fazla öğe...•BE

Obilet kime ait?

oBilet Bilişim Sistemleri A.Ş.

O bilet kimin?

obilet; otobüs ve uçak bileti alırken firmaları kıyaslayabilmeniz ve size en uygun otobüs ve uçak biletini kolayca alabilmeniz için 2012 yılında Ali Yılmaz ve Yiğit Gürocak tarafından kuruldu.

Bilet com kimin?

Bilet.com bir Digital Trade AŞ markasıdır. Digital Trade bünyesinde bilet.com menkul.com elbise.com gibi markaları bulunduran bir eticaret ve yazılım firmasıdır.