Kamil Koç hangi şehirlere seferleri var?

İçindekiler:

  1. Kamil Koç hangi şehirlere seferleri var?
  2. Otobüs bileti kaç saat önce değiştirilir?
  3. Kamil Koç seferleri ne zaman başlayacak?
  4. Otobüs seferleri ne zaman acilacak?
  5. Sefer yasağı ne zaman kalkacak?
  6. Istanbul'dan Isparta otobüsle kaç saat?
  7. Online bilet nasıl iptal edilir?
  8. Alınan otobüs bileti ertelenir mi?

Kamil Koç hangi şehirlere seferleri var?

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş., Türkiye'nin ilk karayolu yolcu taşıma şirketidir. 1926 yılında kurulan Kamil Koç, 94 yıldır faaliyetlerine kurucusu Kâmil... Nevşehir Seyahat, Nevşehir Merkezli olmak üzere, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Adana, Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa, Trabzon, Artvin gibi...

Otobüs bileti kaç saat önce değiştirilir?

Otobüs firmaları ve bilet satışı yapan tüm kurumlar, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne uymak durumdadır. Bu yönetmeliğin Madde 36.8'e göre bilet iptalleri için yolcuların seferden 24 saat öncesine kadar iptal talep etme hakları bulunmaktadır.

Kamil Koç seferleri ne zaman başlayacak?

' diyerek müjdeyi verdi. Aynı şekilde Ulusoy, Metro ve Kamil Koç firmaları da 4 Haziran'da şehirler arası otobüs seferlerinin yapılacağını açıkladı. Otobüs seferleri 4 Haziran 2020 tarihinde başlıyor.

Otobüs seferleri ne zaman acilacak?

' diyerek müjdeyi verdi. Aynı şekilde Ulusoy, Metro ve Kamil Koç firmaları da 4 Haziran'da şehirler arası otobüs seferlerinin yapılacağını açıkladı. Otobüs seferleri 4 Haziran 2020 tarihinde başlıyor.

Sefer yasağı ne zaman kalkacak?

Şehirler arası seyahat yasağı detayları... ŞEHİRLER ARASI SEYAHAT YASAĞI NASIL OLACAK? Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın Perşembe günü saat 19.00'da başlayıp Pazartesi günü saat 05.00'te bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Istanbul'dan Isparta otobüsle kaç saat?

İstanbul - Isparta arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 10 saat 19 dakika sürmektedir. İstanbul - Isparta arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

Online bilet nasıl iptal edilir?

Biletall.com üzerinden otobüs bileti sekmesinden bilet satın aldıysanız, sitenin üst tarafında bulunan 'İptal/İade' menüsü seçilir. Açılan ekrana Pnr no ve yolcu soy isim ya da telefon numarası girilerek bilet görüntülenir. 'İade et' butonu ile biletin iptali ve işlem yapılan hesaba iadesi yapılır.

Alınan otobüs bileti ertelenir mi?

Biletbayi.com sitesinden satın almış olduğunuz otobüs biletlerini, firma fark etmeksizin sefer saatinden 24 saat öncesine kadar iptal ettirebilmeniz mümkündür. Geri iade edilen ücrette ise herhangi bir kesinti yapılmamaktadır.