Huawei p20 de görüntülü arama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Huawei p20 de görüntülü arama nasıl yapılır?
  2. Turkcell Duo uygulaması nedir?
  3. Telegram da görüntülü arama nasıl yapılır?
  4. Telefon rehberinde Duo ne demek?
  5. WhatsApp görüntülü arama çok internet yer mi?
  6. Görüntülü konuşma ne kadar kota harcar?
  7. Vodafone sınırsız WhatsApp paketi görüntülü konuşma dahil mi?

Huawei p20 de görüntülü arama nasıl yapılır?

Görüntülü Arama Yapma
  1. Telefon uygulamasını açın, ekranın alt kısmındaki Kişiler sekmesine dokunun, ardından aramak istediğiniz kişiyi seçin.
  2. Görüntülü arama yapmak için düğmesine dokunun.

Turkcell Duo uygulaması nedir?

Peki nedir bu Google Duo? Google Duo aslında kullanımı son derece basit, iPhone ve Android cihazlarda kullanabileceğiniz ücretsiz bir video sohbet uygulamasıdır. 2016 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan uygulama, Google şirketinin video ve ses uygulamalarından sadece bir tanesi.

Telegram da görüntülü arama nasıl yapılır?

Telegram'da görüntülü aramayı etkinleştirmek için, Ayarlar menüsü altından "Deneysel Özellik" seçeneğinin açılması gerekiyor. Bundan sonra profil menüsünde "Görüntülü Arama" butonu görünür hale geliyor. Yalnız görüntülü konuşma için karşı tarafın da aynı adımları izleyerek özelliği açması gerekiyor.

Telefon rehberinde Duo ne demek?

Google Duo'yu görüntülü veya sesli görüşme yapmak için kullanabilirsiniz. Tüm aramalar mobil veri planınız veya kablosuz bağlantı kullanılarak yapılır. Aramalar için mobil veri planınızdaki dakikalar kullanılmaz. Mobil veri kullanırsanız ücret alınabilir.

WhatsApp görüntülü arama çok internet yer mi?

WhatsApp uygulaması ile video araması yaptığınızda yukarıda belirttiğimiz sebeplerden dolayı ortalama 5 dakikada 20-40 MB arasında internet harcar.

Görüntülü konuşma ne kadar kota harcar?

Görüntülü konuşmada dakikada 5-6 MB internet harcanır. 1 saatlik görüntülü konuşma yaparsanız yaklaşık olarak 330 MB internet harcamış olursunuz.

Vodafone sınırsız WhatsApp paketi görüntülü konuşma dahil mi?

Paket dahilinde internet kotasından düşmeden WhatsApp üzerinden görüntülü konuşulabilecek. Şirket açıklamasına göre, Vodafone, müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ediyor. ... Kampanya süresince WhatsApp üzerinden yapılan mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşmalar müşterilerimizin internetinden yemeyecek.