Hametan nedir prospektüs?

İçindekiler:

  1. Hametan nedir prospektüs?
  2. Hametol krem ne işe yarıyor?
  3. Hametan pomad günde kaç defa kullanılır?
  4. Hametol sivilce izlerine iyi gelir mi?
  5. Fito yüze sürülür mü?

Hametan nedir prospektüs?

HAMETAN; - Bebeklerin ve küçük çocukların pişiklerinde - 1. ve 2. derece yanıklarda / güneş yanıklarında - Çizik ve kesik gibi yüzeysel deri lezyonlarında - Emziren annelerde meme başı çatlaklarının bakımı ve korunmasında - Kurumuş, çatlamış, yarılmış derinin bakımı ve korunmasında [yaşlı kimselerin derisi dahil ] ...

Hametol krem ne işe yarıyor?

Hametol Cilt Bakım Kremi cildin ihtiyaç duyduğu günlük bakım ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilmiştir. Hamamelis Virginiana özü ile cildin nemli, pürüzsüz ve yumuşak kalmasını sağlar. Onarıcı etkisi ile kızarıklık ve tahrişi engellemeye yardımcı olur.

Hametan pomad günde kaç defa kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: HAMETAN; günde birkaç kez lezyonlu bölgeye sürülür. HAMETAN kullanımı ile ilgili herhangi bir süre kısıtlaması yoktur. Uygulama yolu ve metodu: HAMETAN, ince bir tabaka halinde ciltteki lezyonlu bölgeye sürülür.

Hametol sivilce izlerine iyi gelir mi?

Hametan kremin cilde olan faydaları şöyledir: Yara izlerinin geçmesini sağlar. İltihap kurutucudur. Sivilcelerin daha çabuk tedavi etmesine yardımcı olur ve sivilce izlerinin geçmesini sağlar.

Fito yüze sürülür mü?

Bu hususların başında ise fito krem yüze sürülür mü konusu gelir. Fito krem, ciltteki problemli bölgeye hafif tabaka halinde sürülür. Bu uygulanın günde 1-2 kez yapılmasında herhangi bir sakınca yoktur.