2021 7 sınıf hangi dersler var?

İçindekiler:

  1. 2021 7 sınıf hangi dersler var?
  2. 7 sınıf kaç ders var imam hatip?
  3. Imam hatip ortaokulu haftalik ders çizelgesinin uygulanmasi ile Kur'an i Kerim dersi haftada kaç ders saati verilmektedir?
  4. 9 sınıfta kaç ders var imam hatip?

2021 7 sınıf hangi dersler var?

7. sınıf ders müfredatı açısından yoğun bir eğitim ve öğretim dönemi olarak yer almaktadır. Türkçe, Matematik, İngilizce, Müzik, Beden Eğitimi, İnkılap Tarihi, Fen Bilimleri derslerini bu eğitim ve öğretim yılının müfredatında bulunmaktadır.

7 sınıf kaç ders var imam hatip?

İmam hatip ortaokullarında okutulacak zorunlu ders saati, her sınıf için toplam 36 saat olacak. Diğer ortaokullarda ise zorunlu ders saati 5-6. sınıflar için 28'şer saat, 7-8. sınıflar için ise 29 saat olarak belirlenmişti.

Imam hatip ortaokulu haftalik ders çizelgesinin uygulanmasi ile Kur'an i Kerim dersi haftada kaç ders saati verilmektedir?

(2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren tüm sınıf düzeylerinde uygulanacaktır.) Temel Dinî Bilgiler derslerini (30 ders saati) almak kaydıyla haftada 6 ders saatine kadar yabancı dil veya Kur'an-ı Kerim dersi verilebilir.

9 sınıfta kaç ders var imam hatip?

İmam hatip liselerinde toplam haftalık 33 saat zorunlu olarak öğrencilerin görmesi gereken derslerdir. Bunun yanında 6 saat seçmeli ve 1 saat Rehberlik dersi olmaktadır. Toplam olarak haftada 40 saat ders görülmektedir.