Listerine kullandıktan sonra ağız yıkanır mı?

İçindekiler:

  1. Listerine kullandıktan sonra ağız yıkanır mı?
  2. Listerine nedir nasıl kullanılır?
  3. Listerine diş etine zarar verir mı?
  4. Listerine ağız çalkalama suyu zararlı mı?
  5. Listerine kaç saat etkili?
  6. Listerine dili temizler mi?
  7. Listerine diş etlerine iyi gelir mi?
  8. Listerine diş eti iltihabına iyi gelir mi?
  9. Listerine Total Care ne işe yarar?

Listerine kullandıktan sonra ağız yıkanır mı?

Günlük ağız bakım ürünü kullandıktan sonra ağzınızı suyla çalkalamalı mısınız? Günlük ağız bakım ürünü kullandıktan sonra ağzın tekrar suyla çalkalanmasına gerek yoktur. Ürünün etkinliğinin daha uzun süre devam etmesini sağlamak için çalkalamamak tavsiye edilir.

Listerine nedir nasıl kullanılır?

LISTERINE® COOL MINT ürününü nasıl kullanmalısınız?
  1. Sabah ve akşam günde iki kez, dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanınız.
  2. 20 ml'yi (5 ml'lik 4 tatlı kaşığı) bir bardağa dökünüz.
  3. 30 saniye süreyle dişlerinizi ve diş etlerinizi çalkalayınız ve tükürünüz.

Listerine diş etine zarar verir mı?

Listerine®, diş eti hastalıklarının başlıca nedeni olan plağı önemli ölçüde yok eder. Diş eti hastalığı oluşumunu sadece fırçalama ve diş ipi kullanımına oranla azaltan Listerine®, düzenli kullanım ile diş etleri için daha iyi koruma sağlar.

Listerine ağız çalkalama suyu zararlı mı?

Ağız gargarası ya da ticari şekli ile ağız çalkalama suyu kullanımının zararı olmadığı gibi, zorunlu değildir.

Listerine kaç saat etkili?

Eşsiz güçlü formülü ile ağzın tamamına ulaşan Listerine®, 21 günde ağız sağlığında fark yaratıyor. Sadece bir kullanımda bakterilere karşı etkisini gösteren Listerine®, günde 2 defa 30 saniye kullanıldığında, plak ve diş eti iltihabına karşı 24 saat koruma sağlıyor.

Listerine dili temizler mi?

Dil sıyırıcı - Dildeki bakterileri yok eder. Ağız kokusu oluşumuna neden olan sebepleri yok etmek için idealdir. Listerine 500 ml ağız çalkalama suyu alkolsüzdür. Ağızda ferahlık oluşturur.

Listerine diş etlerine iyi gelir mi?

Listerine®, diş eti hastalıklarının başlıca nedeni olan plağı önemli ölçüde yok eder. Diş eti hastalığı oluşumunu sadece fırçalama ve diş ipi kullanımına oranla azaltan Listerine®, düzenli kullanım ile diş etleri için daha iyi koruma sağlar.

Listerine diş eti iltihabına iyi gelir mi?

DİŞ ETİ İLTİHABI(GİNGİVİT): SEBEPLERİ, ÖNLEME VE TEDAVİ Bu rutinin vazgeçilmez bir parçası olarak, LISTERINE® TEETH AND GUM DEFENCE ağız bakım ürününü kullanmanızı öneriyoruz. Formülünde florür içeren bu ürün, dişlerinizi diş çürümesine karşı güçlendirir ve gingivitin temel sebebi olan plakları azaltır ve önler.

Listerine Total Care ne işe yarar?

LISTERINE® Total Care, günlük kullanıma yönelik, etkinliği klinik olarak kanıtlanmış bir ağız bakım ürünüdür. Diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında, ağzın tamamında diş fırçasının ulaşamadığı bölgelerde bile derinlemesine temizlik sağlar. Esansiyel yağ özleri, florür ve çinko klorür içeren bir ağız bakım ürünüdür.