Fatura ödenmezse hat ne zaman kapanır?

İçindekiler:

  1. Fatura ödenmezse hat ne zaman kapanır?
  2. Türk Telekom fatura ödenmezse ne olur?
  3. Türk Telekom 3 fatura ödenmezse ne olur?
  4. Wifi fatura ödenmezse ne olur?
  5. Turknet fatura ödenmezse ne zaman kesilir?
  6. Superonline fatura Odenmezse ne zaman kesilir?

Fatura ödenmezse hat ne zaman kapanır?

Son ödeme tarihi geçen fatura 5 gün daha açık kalır. Eğer borcunuzu 5 gün içerisinde ödemezseniz hattınız giden aramalara kapatılır ve size 3 gün daha ek süre verilir. 3 Gün içerisinde borç ödenmediğinde hattınız gelen aramalara kapatılır ve sizi arayanlar size ulaşamazlar.

Türk Telekom fatura ödenmezse ne olur?

Faturanızın son ödeme tarihi geçtiği halde ödenmemesi durumunda internet hizmetinizin erişimi kullanıma kısıtlanabilir ya da durdurulabilir. Kısıtlama/durdurma işleminden önce aboneye bilgilendirme yapılmaktadır. Erişimin kullanıma kısıtlanması halinde mevcut tarifeniz üzerinden faturalandırma devam eder.

Türk Telekom 3 fatura ödenmezse ne olur?

Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Wifi fatura ödenmezse ne olur?

İnternet Faturası Ödenmediğinde Ne Olur? İnternet faturasının da son ödeme tarihi bulunmaktadır. Son ödeme tarihi geçen faturalarda öncelikle kişiye tebliğ yapılarak borç hatırlatılır. Hala ödenmediği takdirde ise kişinin internet bağlantısı kısıtlanır ya da internet erişimi kesilir.

Turknet fatura ödenmezse ne zaman kesilir?

Dönem başlangıç tarihinizden sonraki 10. güne kadar bir önceki döneme ait faturanızı ödemezseniz hizmetiniz kısıtlanır. Bu durdurmayı yaparsak hizmetinizi açtırmak için fatura bedelinize ve gecikme faizine ek olarak 30 TL daha ödemeniz gerekiyor.

Superonline fatura Odenmezse ne zaman kesilir?

Faturalarımız ayın son günü tarihli olarak kesilmektedir.