AirPods nasil güncellenir?

İçindekiler:

  1. AirPods nasil güncellenir?
  2. AirPods güncel sürüm nedir?
  3. AirPods 2 Güncel sürüm nedir?
  4. AirPods 2 nesil Güncelleme Nasıl Yapılır?
  5. Bluetooth kulaklık yazılım güncelleme nasıl yapılır?
  6. AirPods um güncel mi?
  7. AirPods um kaçıncı nesil?
  8. Huawei FreeBuds 3i Güncelleme Nasıl Yapılır?
  9. AirPods kutusu üzerindeki düğme ne işe yarar?
  10. AirPods garantisi var mı?

AirPods nasil güncellenir?

AirPods güncelleme nasıl yapılır? Yukarıda da belirttiğimiz üzere Apple, AirPods'larınızı manuel olarak güncellemenizi sağlamaz. Aslında, bunları manuel olarak güncellemenin bir yolu yoktur. Bunun yerine, güncellemeler mevcut olduğunda, otomatik olarak yüklenir.

AirPods güncel sürüm nedir?

Apple, AirPods ve AirPods Pro için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. "3A283" sürüm koduna sahip olan yazılım güncellemesi, kablosuz kulaklıklara iOS 14 özelliklerinin sunulmasını sağlıyor. Güncellemeyle birlikte, mekansal ses ve otomatik cihaz değiştirme gibi özellikler geliyor.

AirPods 2 Güncel sürüm nedir?

Apple, AirPods 2 ve AirPods Pro firmware güncellemesi yayınladı İkinci nesil AirPods ve AirPods Pro modelleri için, yeni firmware 3A283 güncellemesi kullanıcılara ulaştırılmaya başlandı.

AirPods 2 nesil Güncelleme Nasıl Yapılır?

Ya da cihazınız yeni sürümse ve kablosuz şarjı destekliyorsa, kablosuz şarj standına koyun. AirPods'u şarj ettiğiniz yerin yakınına bağlı olan iPhone veya iPad'i getirin ve iOS cihazınızın internete bağlı olduğundan emin olun. İşleminiz bu kadar! Cihaz güncellemeleri otomatik olarak yapacaktır.

Bluetooth kulaklık yazılım güncelleme nasıl yapılır?

(1) Bluetooth Yazılım Güncellemesi 1. “setup.exe” li dosyayı açınız ekranda çıkan direktifleri yerine getiriniz. “Next >” düğmesine basınız. 3. “Start Menu” dosyasını seçerek, kısa yol yaratıp ''install'' düğmesine basınız. 2. “Bluetooth Software UpdateTool”, seçerek indirmek istediğiniz loaksyonu seçiniz.

AirPods um güncel mi?

Güncel AirPods sürümünü öğrenmek için: Açılan pencereden Genel sekmesine tıklayın. Ardından Hakkında kısmına dokunun. Daha sonra ise AirPods'unuzun adının yer aldığı kısmı seçin. Açılan sayfadan AirPods'unuzun yazılım sürümü, model numarası, donanım sürümü ve seri numarası bilgilerine ulaşabilirsiniz.

AirPods um kaçıncı nesil?

Ayarlar'a bakın * Aygıtınızda iOS 14 ya da iPadOS 14 veya sonraki bir sürüm yüklü değilse ve AirPods'unuz aygıtınıza bağlıysa model numarasını Ayarlar > Genel > Hakkında'ya giderek bulabilirsiniz. Ardından, AirPods'unuzun adını görene kadar aşağı kaydırıp ada dokunun.

Huawei FreeBuds 3i Güncelleme Nasıl Yapılır?

Kulaklıkların telefonunuza bağlı olduğundan ve kulaklıkların şarj çantasının içine yerleştirildiğinden emin olun, şarj kutusunu açık bırakın, ardından cihazın ana ekranına erişmek için kulaklığınız için ilgili seçeneği seçin. Güncellemeleri kontrol et'e basın. Bir güncelleme varsa, Güncelle seçeneğine dokunun.

AirPods kutusu üzerindeki düğme ne işe yarar?

AirPods'ları herhangi bir cihazla eşleştirmek için her iki kulaklık da kutu içindeyken kapağı açın ve ardından beyaz durum ışığı yanıp sönmeye başlayana kadar kasanın arkasındaki küçük düğmeye basılı tutun. ... Üstelik bu noktada AirPods'larda ses çaldırıp arayabilirsiniz.

AirPods garantisi var mı?

AirPods'unuz veya şarj kutunuz için servise ihtiyacınız varsa üründeki sorunun Apple Bir Yıllık Sınırlı Garantisi veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamına girmesi durumunda herhangi bir ücret alınmaz.