IC ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. IC ne anlama gelir?
  2. IC nedir TDK?
  3. I ç ne demek?
  4. Içmek kelimesi nedir?
  5. Entegre içinde ne var?
  6. Entegre çalışma nedir?
  7. Ihtar ne demek TDK?

IC ne anlama gelir?

Herhangi bir durumun, cismin veya alanın sınırları arasında bulunan bir yer, dâhil, dış karşıtı.

IC nedir TDK?

Nesnelerin veya kimselerin arasında bulunan nesne veya kimse, ara.

I ç ne demek?

İç kontrol kurumdaki yönetici ve personelin yaptıkları işin kontrolünü ellerinde bulundurmaları için kullanılan bir yöntemdir. İç kontrol varmak istediğimiz hedeften sapmadan ilerlememizle ve bu amaçla yapılan faaliyetlerde ne kadar “kontrol” sahibi olduğumuzla ilgilidir.

Içmek kelimesi nedir?

1. Bir sıvıyı ağza alıp yutmak: Nefis bir Çin çayından yudumlar içerek (…) İçine çekmek, emmek, massetmek, bel'etmek: “Toprak yağmuru içmiş.” “Parkeler suyu içip kabarmış.” “Kumaş boyayı, hamur yağı içmiş.” Güneşi içen topraktan kızgın bir ses tüter. ...

Entegre içinde ne var?

Entegre devre, bazen bir çip veya mikroçip olarak adlandırılabilir. Entegre, üzerinde minyatürleştirilmiş aktif cihazlar (örneğin transistörler ve diyotlar) ve pasif cihazların (örneğin kapasitörler ve dirençlerin) olduğu, tek bir ünite olarak üretilen bir elektronik devre setidir.

Entegre çalışma nedir?

Entegre olmak bütünleşmek ve uyum sağlamak olarak tanımlanabilir. Entegre etmek ise birleştirmektir. Entegrasyon işleminin yapılması entegre edilmesi olurken işlemin kendisine entegre olmak denilebilir. Farklı sistemlerin bir arada çalışması entegre olmak terimine örnek olabilir.

Ihtar ne demek TDK?

Uyarma, dikkat çekme, uyarı.