Ortaokul diploma tarihini nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Ortaokul diploma tarihini nasıl öğrenebilirim?
  2. Ortaokul diploma nasil alabilirim?
  3. E devlet diploma nasıl alınır?
  4. Üniversite diploma numarası nerede yazar?
  5. Ortaokul tamamlama belgesi nereden alınır?

Ortaokul diploma tarihini nasıl öğrenebilirim?

İlkokul, lise, ortaokul mezuniyet tarihini öğrenmek isteyenler için en doğru adres e-Okul sistemi olacaktır. e-Okul şifreniz ve bilgileriniz ile sisteme giriş yaparak bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Sistemde okula başlama ve mezuniyet tarihiniz yer almaktadır.

Ortaokul diploma nasil alabilirim?

MADDE 74 - (1) (Değişik:RG-10/7/2019-30827) İlkokul, ortaokul, ilköğretim okulunu 2012 yılından önce bitiren ve zamanında okuldan diplomasını alamayan veya kaybedenlerden; belgenin talep edildiği okulun bulunduğu ilde yaşayanlar okul müdürlüğüne, farklı bir ilde bulunanlar ise bulundukları il/ilçe millî eğitim ...

E devlet diploma nasıl alınır?

kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e devlet hizmetler bölümünden "Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı"nı bulmalısınız. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın sunduğu hizmetler arasından "Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama" başlığını seçmelisiniz.

Üniversite diploma numarası nerede yazar?

Mezun belgesinin sağ üst köşesinde bulunan barkod üzerinde kişiye özel bir numara bulunuyor. Mezun öğrenci, sistemden aldığı barkodlu belgeyi veya barkod numarasını isteyen kişi veya kurum ile paylaşarak diplomasının doğrulatılmasını sağlayabiliyor.

Ortaokul tamamlama belgesi nereden alınır?

AÖO´dan mezun olan öğrencilerimize verilen belgedir. Öğrencimiz, belgeyi almak için dosyasının bulunduğu Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüklerine dilekçe ile başvurması gerekmektedir.