BİMcell yedek sim kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. BİMcell yedek sim kart nasıl alınır?
  2. BİMcell kart ne kadar 2021?
  3. Yeni hat ne kadar BİM?
  4. Bim yedek sim kart ne zaman açılır?
  5. Bim hatti ne kadar?

BİMcell yedek sim kart nasıl alınır?

Kimlik fotokopiniz ile en yakın BİM mağazasına uğrayınız, ilgili formları doldurup simkartınızı alınız. BİMcell Bireysel Abonelik Sözleşmesi için tıklayınız. Simkart değişiklik ücreti ne kadardır? BİM mağazalarından SİM kart değişikliğinizi ÜCRETSİZ olarak yapabilirsiniz.

BİMcell kart ne kadar 2021?

Eğer faturasız hat almayı düşünüyorsanız ödemeniz gereken ücret 2021 yılı için 105 TL olarak belirlenmiştir. Bimcell faturasız hat aldığında 105 tl ödediğinizde 9 GB internet 300 dakika ve 300 SMS hatlarını hediye olarak yüklenecektir.

Yeni hat ne kadar BİM?

Bimcell Yeni Hat 19 TL.

Bim yedek sim kart ne zaman açılır?

Başvuru esnsında size verilen formu dolduktan sonra kimlik fotokopisini de forma ekledikten sonra hattınız size hemen veriliyor ve hat 2 veya 6 gün sonra aktif hale geliyor. Hattınızı diğer operatörlerden Bimcell'e taşıdığınız zaman SMS ile paketiniz hattınıza yükleniyor.

Bim hatti ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hat almak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı 85 TL olarak alınmaktadır. Yani bu mağazalara giden kişiler verecekleri bu ücret karşılığında Bimcell operatörünü abonesi olabileceklerdir.