Usta öğreticilerin ek ders ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Usta öğreticilerin ek ders ücreti ne kadar?
  2. Usta öğretici toplam kaç saat derse girer?
  3. Kurs ücreti ne kadar?
  4. Halk Eğitim Usta Öğretici maaşı ne kadar?
  5. Usta öğretici olmak için kaç puan gerekir?

Usta öğreticilerin ek ders ücreti ne kadar?

Buna göre hesaplandığında 2020 yılının Temmuz-Aralık döneminde brüt ek ders ücreti 21,62 ₺, net ek ders ücreti ise 18,22 ₺'dir.

Usta öğretici toplam kaç saat derse girer?

Usta Öğreticilerinin Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğin 24 üncü maddesinde; usta öğreticilerin çalışma saatlerinin günde 8 saat olmak üzere haftada 40 saat olduğu, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen ve Yöneticilerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Esasların 9 uncu maddesinin (b/1) fıkrasında; ilgili mevzuatında ...

Kurs ücreti ne kadar?

2021 Temmuz ayında memur maaşlarına ve alınan ücretlere zam yapıldı. 2021 yılı Destekleme ve yetiştirme kursu ek ders ücreti 42,41 TL oldu. 2021 Ocak ayında yapılan yüzde 7,36'lık zam oranı sonrasında DYK'lar hafta içi ek ders ücreti 39,11 TL , hafta sonu verilen DYK ise 41,9 TL olmuştu.

Halk Eğitim Usta Öğretici maaşı ne kadar?

USTA ÖĞRETİCİ MAAŞLARI Kadrolu usta öğreticiler TL civarında maaş almaktadır. Sözleşmeli olarak çalışan ve haftada 40 ders saatinin üzerinde ders veren personeller de 3 bin TL civarında ücret almaktadır.

Usta öğretici olmak için kaç puan gerekir?

Lisans Mezunları 40 Puan, Ön Lisans Mezunları 25, Ustalık Belgesi / Meslek Lisesi Diploması/, 4. Seviye Kurs Bitirme Belgesi/, 4. Seviye Mesleki Yeterlik Belgesi Sahipleri 10 Puan Alır.