Sunny hangi markanın yan sanayisi dir?

İçindekiler:

  1. Sunny hangi markanın yan sanayisi dir?
  2. Morio TV kimin?
  3. AXEN neyin alt markası?
  4. Sunny sahibi kim?
  5. Saba kimin markası?
  6. Nordmende tv kim üretiyor?
  7. Hi Level televizyon kim üretiyor?
  8. Saba tv'yi kim üretiyor?

Sunny hangi markanın yan sanayisi dir?

Atmaca Grubu 1979 yılından bu yana 28 yıllık pazar bilgisi ve elektronik üretimi deneyimini SUNNY markalı ürünlerine yansıtmaktadır.

Morio TV kimin?

Morio, 2018 yılında Mehmet Atmaca tarafından kurulan Mehmet Atmaca Bilişim A.Ş. bünyesinde üretilen televizyon markasıdır. Ürün yelpazesinde dahili uydu alıcılı led televizyonları, Android Smart TV kutuları yer almaktadır.

AXEN neyin alt markası?

Fabrikaları tarafından özel olarak üretilmektedir. 2 YIL SUNNY Elektronik A.Ş. Garantisi altındadır. Sunny ve Axen TV'lerde kurulum prosedürü bulunmamaktadır.

Sunny sahibi kim?

Uydu alıcıları, televizyon, müzik seti gibi ürünleri Sunny markası altında pazarlayan Atmaca Elektronik'in sahibi Hayrettin Atmaca, 12.9 trilyon ödeyerek İhlas Grubu'nun gıda ve meşrubat şirketlerini satın almıştı.

Saba kimin markası?

Saba, 1923 yılında kurulan Schwarzwälder Apparate Bau Anstalt (Saba) şirketinin kısaltmasından oluşan elektronik şirketi markasıdır. Yayın alıcıları için parçalar; radyo setleri; televizyon kaset kaydedicileri gibi ürünleri üretmiştir.

Nordmende tv kim üretiyor?

Nordmende markası KAL Grubu tarafından, Eylül 2008 yılında İrlanda'da yeniden hizmete girdi.

Hi Level televizyon kim üretiyor?

Aslen bir Vestel iştirâki olan Hi Level televizyonlarında, Vestel'in son model televizyonlarında kullandığı DTS TruSurround ve DTS HD teknolojileri yer almıyor. Hâliyle fiyat da kullanılan teknoloji daha düşük mâliyetli olduğu için ucuzluyor.

Saba tv'yi kim üretiyor?

1971 yılında Türkiye'ye televizyonun gelmesi ile nevtron marka siyah-beyaz televizyon imalatına başlandı. Alman Saba firmasıyla anlaşılarak Saba televizyonlarının üretimini gerçekleştirmişlerdir. 1983 yılında da Siemens firması ile ortaklaşa renkli televizyon üretimine başlanmıştır.