Araba için CD nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Araba için CD nasıl yapılır?
  2. MP3 müzik CD'si nasıl yapılır?
  3. Müzik CD bilgisayara nasıl kopyalanır?
  4. Vcd dvd okur mu?
  5. Orjinal oyun CD'si nasıl kopyalanır?

Araba için CD nasıl yapılır?

Hazırsak başlayalım. Bilgisayarınızın Başlat'taki arama kısmına Windows Media Player yazın ve çıkan yeri klikleyin. CD'nizi bilgisayara takıp Windows Media Player açıldığında şekilde gösterdiğim yerdeki YAZ sekmesini klikleyip müziklerinizi buraya sürükleyip bırakın ve YAZMAYI BAŞLAT deyin! İşlemimiz tamamdır.

MP3 müzik CD'si nasıl yapılır?

Bilgisayarınızdan boş bir CD veya DVD 'ye müzik, resim ve video kopyaladığınızda, bu, "yakma" olarak adlandırılmıştır....Ses CD'si şu şekilde yazılır:
  1. Windows Media Player'ı açın.
  2. Player Kitaplığı 'nda, yaz sekmesini seçin, yazma seçenekleri düğmesini. ...
  3. CD veya DVD yazıcınıza boş bir disk takın.
Daha fazla öğe...

Müzik CD bilgisayara nasıl kopyalanır?

Boş bir CD'yi CD yazıcınıza yerleştirin. Daha sonra Windows Media Player'ın "Dosya" menüsündeki "Aç" komutu ile istediğiniz müzik parçalarını seçin (dördüncü adımda olduğu gibi). Ardından, pencerenin sol kısmında yer alan "CD veya Aygıta kopyala" seçeneğine tıklayın.

Vcd dvd okur mu?

CD-ROM, DVD'yi okumaz. Okuyabilmesi için DVD-RW gerekir. DVD-R ile yazdığınızı DVD-R ile de okuyamazsınız.

Orjinal oyun CD'si nasıl kopyalanır?

MEDİA PLAYER'I AÇIN AYARLAR KISMINDAN SEÇENEKLERDEN MÜZİK KOPYALAMAYA GİRİN.CD Yİ TAKIN MEDİA PLAYER DA ÇALMAYA BAŞLAYIN. AYNI ANDA YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPIN. İKİ SEÇENEK GELECEK ORDA KOPYA KORUMASINI KALDIR DEYİN VE CD Yİ KORUMASIZ EN YALIN HALİYLE KOPYALAYIN. Bu işi CloneCD ile hallettim.